Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19669 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2017 - 01:55

AssisTT Giresun’da 50 gence daha istihdam sağlayacak

Büyüt
Küçült
AssisTT Giresun’da 50 gence daha istihdam

Türk Telekom’un çaÄŸrı merkezi ÅŸirketi AssisTT, Giresun ÇaÄŸrı Merkezi’nde görev almak üzere 18-35 yaÅŸları arasında, en az lise mezunu 50 adayı daha istihdam edeceÄŸini duyurdu.22 Haziran2017 tarihine kadar gerçekleÅŸtirilecek baÅŸvurular için adayların AssisTT’e ÅŸahsen baÅŸvuru yapmaları gerekiyor.

Türkiye genelinde 19 il ve 25 ayrı lokasyonda10 bini aÅŸkın çalışanıyla hizmet veren Türk TelekomiÅŸtiraki AssisTT, Türkiye’nin dört bir yanında iÅŸe alımlar yaparak ülke istihdamına katkı saÄŸlamaya devam ediyor. Giresun’da 2014 yılında açılan ve yaklaşık 400 kiÅŸiye istihdam saÄŸlayan AssisTT ÇaÄŸrı Merkezi, Ä°ÅžKUR desteÄŸi ile düzenlenecek Ä°ÅŸbaşı EÄŸitim Programı kapsamında 50 kiÅŸiye daha iÅŸ olanağı sunuyor.

Adaylarda aranan özellikler

AssisTTGiresun ÇaÄŸrı Merkezi'ne müÅŸteri temsilcisi pozisyonu için baÅŸvuracak adaylarda; 18-35 yaÅŸları arasında ve en az lise mezunu olma ÅŸartı aranıyor. Adayların ayrıca;  düzgün diksiyon, etkili iletiÅŸim ikna ve analiz yeteneÄŸi, vardiyalı çalışmaya uyum, hedef odaklılık, zaman yönetimi yetkinlikleri de deÄŸerlendiriliyor. Erkek adaylarda; askerliÄŸini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli olanların baÅŸvuruları kabul ediliyor.

Başvurular www.assisttkariyerim.com adresinden yapılacak

AssisTTbünyesinde çalışmak isteyen adayların baÅŸvurularını 22 Haziran’a kadar www.assisttkariyerim.com adresinden yapmaları gerekiyor.

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çaÄŸrı merkezlerinden olan ve yenilikçi teknolojileri ile sektöre yön veren AssisTT, yatırımlarını büyük ÅŸehirlerin yanı sıra Anadolu’ya yönlendirerek genç bireylere iÅŸ olanağı saÄŸlıyor. AssisTT, bölgedeki ekonomik hayatı canlandırarak, Türkiye ekonomisine de katkı saÄŸlıyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir