Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16902 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2020 - 13:27

Bakan Kurum Bulancak’ta incelemelerde bulundu

Büyüt
Küçült
Bakan Kurum Bulancak’ta incelemelerde
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bulancak’ta incelemelerde bulundu

 

Başta Dereli olmak üzere Giresun genelinde yaşanan sel afeti sonrası ilimize gelerek, afetin yaralarının sarılması için gece gündüz mesai yapan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, incelemelerde bulunmak üzere bugün ilçemizi ziyaret etti.

Bakan Kurum ilk olarak Bulancak Belediyesini ziyaret ederek, yeni yapılan Belediye hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Ardından başkanlık makamında Belediyemizin ve ilçemizin dönüşüm projeleri olan; Millet Bahçesi, Akıncı Parkı, Belediye Hizmet Binası ve yeni kent meydanı düzenlemesi, Bisiklet ve Yürüyüş yolu projeleri hakkında Belediye Başkanımız Recep Yakar tarafından bilgilendirildi.

Belediye ziyaretinin ardından TOKİ 2. Kısım inşaat alanında da incelemelerde bulunan Bakan Kurum, buradan Sarayburnu Camii ve Millet Bahçesi şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cuma namazını Sarayburnu Camiinde kılan Bakan Kurum, son olarak ilçenin en eski okullarından olan Gazi Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Ziyarette; İlimiz Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Valisi Enver Ünlü, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkanı Recep Yakar, Bakanlık ve İlimiz Bürokrasisinden isimler, Bakan Kurum’a eşlik ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir