Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 40819 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Aralık 2016 - 03:53

Başbakan Yardımcısı Canikli’den Çevik Kuvvete Ziyaret

Büyüt
Küçült
Başbakan Yardımcısı Canikli’den Çevik Kuvvete

Bir dizi açılış törenine katılmak üzere bugün (23.12.2016) ilimize gelen Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli, Giresun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasının girişinde törenle karşılanan Başbakan Yardımcısı Canikli, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne yeni alınan araçlar hakkında İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ten bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Canikli, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına yönelik yaptığı konuşmasında “Herkes kendi alanında bu mücadeleyi sürdürüyor. Çevik Kuvvetin özellikle milletimize karşı yöneltilen saldırıların def edilmesinde, 15 Temmuz gecesi dâhil olmak üzere, def edilmesinde ortaya koyduğu performans, kahramanlık tarihe geçti. Dillere destan oldu. Tüm dünya konuşuyor bunu. Kendi Çevik Kuvvetimiz olduğu için söylemiyoruz. Türk Milletinin bütün hasletlerini, güzel şeylerini bünyesinde barındıran bir birliğimiz ya da bir güvenlik gücümüz olduğu için söylüyoruz” diyerek çevik kuvvet polislerine teşekkür etti.

Canikli konuşmasının devamında  “Allah yardımcınız olsun. Rabbim kılıcınızı keskin etsin inşallah. Bu mücadeleyi sonuna kadar hep birlikte, sonuç alana kadar, bu topraklarda gözü olan bütün hainlerin, bu topraklara kötü gözle bakamaz hale getirene kadar inşallah mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Rabbim yardımcımız olsun” diyerek güvenlik kuvvetlerimize başarılar diledi.

Ziyaretin anısına İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk tarafından, Başbakan Yardımcısı Canikli’ye üzerinde “Çevik Kuvvet Polisi” yazılı tişört bulunan bir tablo hediye edildi.

Şubede o sırada görevli bulunan polis memurları ile çektirilen hatıra fotoğrafı ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ziyareti sona erdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Ziyaretine; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve eşi hanımefendi Hatice Canikli, Vali Hasan Karahan ve eşi hanımefendi Şule Meral Karahan, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı’da katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir