Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14784 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2017 - 01:10

Giresun Vakfından TÜSİAD’a Ziyaret

Büyüt
Küçült
Giresun Vakfından TÜSİAD’a

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı veYönetim Kurulu ve üyeleri Türkiye’nin sayılı Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Giresun Vakfının son dönem ziyaretlerine bir yenisi eklendi. 14 Nisan 2017 Cuma günü samimi bir ortamda İstanbul Beyoğlu’ndaki Pera yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette TÜSİAD Başkanı Birol Bilecik, Genel Sekreter Hale Onursal Hatipoğlu, İndex Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Duman, Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.

Üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahip olan TÜSİAD 1971 yılında kurulan TÜSİAD, Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu bir grup tarafından kuruldu.

TÜSİAD Başkanı Birol Bilecik ve yöneticilerinin karşıladığı Giresun Vakfı yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Giresun Vakfı hakkında kısa bilgiler aktardıktan sonra iş dünyası içinde yer alan vakıf üyelerini tanıttı. Başkan Dokumacı ayrıca Giresun Vakfı olarak 200’den fazla öğrenciye burs verildiğini, gelecek yıl için, lisans eğitimine yönelik yurtdışına öğrenci yollamayı hedeflediklerini, seminerler ve Giresun’la ilgili Projelerinin de olduğunu belirtti.

TÜSİAD başkanı Birol Bilecik ise, yapmış olduğu konuşmasında kendi iş alanında ve kuruluşlarında Giresunlu yöneticilerle uzun yıllardır hala çalışma arkadaşlığı yaptığını belirterek Giresun’a ve Giresunlu işadamlarına yabancı olmadığını söyledi. TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Hale Onursal Hatipoğlu ise TÜSİAD’ın, Türkiye’de kamu dışında yaratılan katma değerin yaklaşık yarısını üretmekte olduğunu ifade etti. TÜSİAD’a bağlı kurumların toplam dış ticaretin %80’ini gerçekleştirdiğini, kamu gelirlerinin en önemli unsuru olan vergi gelirlerinin, özellikle de kurumlar vergisinin önemli bir bölümünün TÜSİAD tarafından doğrudan veya dolaylı olarak karşılandığının altını çizerek Giresun Vakfı yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı’nın Giresunlu işadamı Enver Yücel’inde Giresun Vakfının kurucu üyesi olduğunu hatırlatması üzerine, Başkan Birol Bilecik; Enver Yücel Bey’in TÜSİAD bünyesi içinde kurulu bulunan 35 gruptan biri olan Eğitim Gurubuna çok büyük katkılar sunduğunu belirtti.

Giresun Vakfı üyelerinin kendisine yöneltmiş olduğu gündeme dair ekonomik ve sosyal konularda ki görüşlerini de belirten TÜSİAD Başkanı Birol Bilecik, küresel rekabet, sürdürülebilir ekonomik vizyon için hazırlanan projelerde kurumları birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaretin sonunda Giresun Vakfı tarafından TÜSİAD Başkanı Birol Bilecik’ ziyaretin anısına , 28 sırt numaralı bir Giresunspor forması ve işlemeli cam ibrik hediye edildi.

Haber ve Resim.  Şaban Kutlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir