Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9147 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2016 - 19:05

Rektör Prof. Dr. Cevdet COŞKUN’a Ziyaret

Büyüt
Küçült
Rektör Prof. Dr. Cevdet COŞKUN’a
Milletvekili Cemal ÖZTÜRK ve Görele Belediye Başkanı Tolga ERENER’den Rektörümüze Ziyaret

Giresun Milletvekili Cemal ÖZTÜRK ve Görele Belediye Başkanı Tolga ERENER, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet COŞKUN’u makamında ziyaret ettiler.

Bu gün (7 Eylül 2016) samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, son günlerde yerel basında Görele Güzel Sanatlar Fakültesi ile ilgili çıkan haberler değerlendirildi. Bu konuda konuşan Sayın Rektörümüz COŞKUN “Son dönemde yerel basında ve sosyal medyada Görele Güzel Sanatlar Fakültesinin kapatılacağı veya taşınacağı yönünde çıkan haberler yersiz ve asılsızdır.  Üniversite yönetimi olarak; tek amacımız Görele Güzel Sanatlar Fakültesinde, hem fiziki alt yapısını, hem insan kaynaklarını geliştirerek eğitimin kalitesini yükseltmektir” dedi.

Prof. Dr. Cevdet COŞKUN’un yaptığı açıklamaların kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyleyen Sayın ÖZTÜRK ve ERENER, yerel basında ve sosyal medyada yapılan haber ve yorumların kendileri için de bir anlam ifade etmediğini, yine de Sayın Rektörün yaptığı açıklamaların bu asılsız haberlerin önünü keseceğini düşündüklerini belirttiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir