Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18286 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2018 - 00:57

Saadet Partisi Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
Saadet Partisi Basın

Öncelikle 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah’tan; çıkacak sonucu hayırlara tebdil etmesini dilerken, halkımızın da ferasetini kuşanarak hayrın peşinden koşmasını temenni ediyorum.

Saadet Partimiz özellikle son dönemdeki çıkışlarıyla bugün Türkiye’nin en çok konuşulan partisi durumundadır. Gelinen noktada, Cumhur İttifakı’nın ortağı Sayın Devlet Bahçeli’nin de “Son yılların en popüler siyasetçisi…” diyerek övdüğü Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun çok büyük payı var. Kendisi ilk olarak “İlkeler İttifakı” tabiriyle dikkatleri çekerek ihtilaflardan ve kutuplaşmadan artık yorulmuş olan çevreler için bir anda umut oluverdi.

Başarının; hamasetle, düşmanlıkla, ötekileştirmeyle ölçüldüğü bir zamanda “İlkeler İttifakı” söylemi slogan haline geldi ve sadece Saadet Partisi değil; diğer partiler tarafından da sık sık dillendirildi. Kutuplaştırıcı değil; kucaklayıcı bir siyaset güden partimizin samimiyet merkezli bu önerisinin toplumun her kesiminde kabul görmesi bizi ziyadesiyle memnun etti.

Çözümün birbirimizi dinlemekten, birbirimizi anlamaktan geçtiğini bir kez daha görmüş olduk.

Partimizin ve genel başkanımızın toplumda böylesine güzel karşılık bulması Temel Bey’in cumhurbaşkanlığı adaylığını da kaçınılmaz hale getirmişti ve beklendiği gibi de kendisi toplumun teveccühüne cevaben aday oldu. Muhalefet partilerinin aday çıkaramaması için yüz bin imza, mecliste grup şartı gibi zorluklar zaten ortadayken, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop Bey tarafından Temel Bey’in adaylığına ilişkin cümleleri bizleri çok da şaşırtmadı. Daha imzalar ortada yokken bu kadar çekinenlerin, 4 Mayıs akşamı yeni stratejiler geliştiriyor olacaklarından hiçbir şüphemiz yoktur.

Yapıcı ve uzlaştırıcı siyaseti etkin kılmaya çalışan Genel Başkanımızın, ekstra zorluklara tabi tutulması, yüz bin imzayı olumsuz yönde dert bile edinmemiş olan bizlerin sadece azmini ve heyecanını artıracaktır.

Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu'nun 100 bin imza ile aday olabilmesi için  biz saadet partililer milli görüşçüler olarak canla başla çalışacağız ve çalışıyoruz. 100 bin imza ile değil 500 bin imza ile aday yapacağız. Bizim teşkilatlarımız bu anlamda çok ciddi çalışmalar yapmakta ve halkımızın bize olan teveccühünü sahada olan bir il başkanı olarak görmekteyiz. Genel başkanımızın adaylığı hususunda ayrıca güzel olumlu bir hava ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın bize olan bu teveccühü sonucu 100 bin imzayı birinci gün tamamlayacağız ve diğer kalan zamanda ise 500 bin ve daha fazlasına ulaşacağız.

Saadet Partisi olarak bu ülkenin iyiliğini, güzelliğini isteyen, hak ve adalet ekseninde birlikte yaşayabilmeyi arzu eden her bir ferde kapılarımız sonuna kadar açıktır.

Bu ülkenin problemlerinin yine ancak bu ülkenin insanlarıyla konuşularak çözüleceğine inanıyoruz. Bir araya gelinip konuşmayı zorlaştıracak değil; aksine irtibat kurmayı, istişare yapmayı kolaylaştıracak tutumu hiçbir zaman elden bırakmadık ve bırakmayacağız.

Son olarak tekrar önümüzdeki seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir