Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7426 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Ocak 2017 - 23:43

Şehidimiz Var!!!

Büyüt
Küçült
Şehidimiz
Alucra İlçemiz Akçiçek Köyünden olan Uzman Çavuş Emre Doruk bugün El Bab'da gerçekleşen bombalı saldırıda şehit düştü.

El Bab'da terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği hain saldırıda 5 asker şehit oldu 9 asker ise yaralandı.

Suriye sınırının teröristlerden temizlenerek güvenli hale getirilmesi için geçen 24 Ağustos'ta başlatılan ve 150'nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Türk askerlerinin bulunduğu Suriye'nin El Bab bölgesindeki birliğe, öğleden sonra DEAŞ terör örgütü bombalı saldırı düzenledi.

Saldırıda 5 uzman çavuş Saim Topal, Bahattin Bakır, Emre Doruk, Ramazan Taşkın ve Mete Can şehit düştü. 9 asker yaralandı.

Şehitlerden Emre Doruk'un ailesi Alucra Akçiçek köyünde ikamet etmekte.


Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"El Bab’ın Suflaniyah bölgesinde DAEŞ terör örgütü mensubu teröristlerce gerçekleştirilen bombalı araç saldırısı sonucunda maalesef 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 9 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine başlanılmıştır.

Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Şehidimizin Defin Programı Belli Oldu El Bab'da gerçekleşen bombalı saldırıda şehit düşen hemşerimiz Emre Doruk'un için gerçekleşecek cenaze töreni belli oldu.

El Bab'da terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği hain saldırıda 5 askerimiz şehit olmuş, 9 askerimizde yaralanmıştı.

Alucralı hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk'un için Alucra'da düzenlenecek cenaze programı belli oldu.

Şehidimiz naaşı 21.01.2017 tarinde saat 09:00 Ordu-Giresun Hava Limanında devlet protokolü eşliğinde karşılanacak olup, konvoy eşliğinde Alucra'ya hareket edilecektir.

22.01.2017 Pazar günü öğle namazına müteakip Alucra Merkez Büyük Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası şehidimizin naaşı Akçiçek Köyünde aile kabristanlığına defnedilecektir.

Şehidimizin cenazesi için 21.01.2017 Cumartesi günü saat 16:00 da Sütlüce'den Alucra'ya otobüsler kaldırılacaktır.

Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk 04.05.1988 Alucra'da doğdu. Akçiçek köyünde ikamet eden çiftci bir ailenin çocuğudur. Alucra İmam Hatip Lisesinden mezun olup vatani görevi için gittiği ve kutsal saydığı peygamber ocağında teskere bırakarak, uzman çavuş olarak görev yapmaktaydı. Bekar olan Emre kardeşimiz tam bir Alucra sevdalısıydı.. Allah mekanını cennet bahçelerinden eylesin..

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehadet şerbetini yudumlayan Emre Doruk kardeşimize Allah'dan Rahmet diler, acılı ailesine, sevenlerine ve tüm hemşerilerimize başsağlığı dileriz.

Alucra Haber



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir