Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 28639 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2018 - 01:33

HASANŞEYH KÖYLÜLERİ, PİKNİKTE BULUŞTU

Büyüt
Küçült
HASANŞEYH KÖYLÜLERİ, PİKNİKTE


Giresun ili, Piraziz İlçesi’ne bağlı Hasanşeyh Köyü, 1 Temmuz Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilen piknik şöleninde biraraya geldi. Hasanşeyh Köyü Derneği, İstanbul’da yaşayan köy halkını bu yıl ilkini düzenlediği “1. Piknik Şöleni”nde buluşturdu.

FAZLI KILIÇ YALNIZ BIRAKMADI
Güzel bir hafta sonunda Belgrat Ormanları’ndaki piknik şölenine gurbette yaşayan Hasanşeyh Köyü sakinleri büyük ilgi gösterirken, Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç da, Hasanşeyhliler’i bu vuslat gününde yalnız bırakmadı. Özellikle Kağıthane başta olmak üzere çevre ilçelerde faaliyet yürüten STK’lara desteğini esirgemeyen Sayın Fazlı Kılıç, dernek yönetiminin davetiyle katıldığı etkinlikte köy halkına seslendi.
Sözlerine, aynı güne denk gelen üniversiteye giriş sınavı nedeniyle, gençlere başarılar dileyerek başlayan Fazlı Kılıç, “Amacımız gerek siyasetçiler olarak, gerekse tüm sivil toplum kuruluşları olarak çocuklarımıza, gençlerimize güzel bir gelecek oluşturmak. Bütün çalışmalarımız bunun için. Allah inşallah gayretlerimizin karşılığını verir ve güçlü, büyük bir Türkiye oluştururuz. Her gün yeni yeni projelerle bu yolda büyük emek sarfeden Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu vesileyle teşekkürlerimi de iletiyorum” dedi.
Hasanşeyh Köyü Derneği’nin piknik etkinliğine katılımından dolayı memnuniyetini de dile getiren Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç, Dernek Başkanı Oktay Ustahüseyin ve yönetimine davetinden dolayı teşekkür ederken, Hasanşeyh Köyü halkına da sevgi ve saygı dileklerinde bulundu.
“Hasanşeyh Köyü Derneği 1. Piknik Şöleni”ne ayrıca Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol’un yanı sıra Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, siyaset ve STK’ların tanınan isimleri Necati Barıtcı, Güngör Bodur, Aytaç Akkaya ve Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Saim Ocak da katıldı.

 
USTAHÜSEYİN’DEN TEŞEKKÜR
Hasanaşeyhliler, Kemençe ve horon eşliğinde doyasıya eğlenirken, köy halkı adına Dernek Başkanı Oktay Ustahüseyin, piknik etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan Kağıthane Başkanı Sayın Fazlı Kılıç başta olmak üzere, etkinliğe katılan diğer siyasi parti ve STK temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ederken, günün anısına misafirlerine plaket takdim etti.
Takdim sırasında kısa bir konuşma yapan Ustahüseyin, birlik beraberlik duygusuyla hareket ettiklerini belirterek “Birincisini düzenlediğimiz piknik şölenimizi geleneksel hale getirip, her yıl daha da büyüyen bir katılımla devam ettirmek istiyoruz. Piknik etkinliğimiz, köyümüz için ziyafet ya da eğlenceden öte bir anlam taşımaktadır. Köy kültüründen uzak yaşamak zorunda kalan çocuklarımız, bu tür etkinliklerle, bir an olsun köy ortamını teneffüs etmekte, akrabasını, köylüsünü tanımaktadır. Bu yönüyle amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Katılımlarından dolayı bütün köylü hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir