Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12937 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Temmuz 2017 - 15:57

Bulancak'ta 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Büyüt
Küçült
Bulancakta 11. Geleneksel Sünnet Şöleni

 Belediyemiz; geleneksel sünnet şöleninin onbirincisi 6 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirdi.

Şölende 124 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Belediyemizce gerçekleştirilen sünnet şöleni, Bulancak Doğa Piknik Çay Bahçesinde Off-Road Araçları şehir turu ve Bulancak Belediyesi Mehteran Takımının gösterileriyle başladı.

Off-Road araçları ile şehir turu atan konvoyun en önünde giden Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar, Doğa Piknik Çay Bahçesine Mehteran ve sünnet çocukları eşliğinde girdi. Gelen misafirlere hoş geldiniz dedikten sonra bir konuşma yapan Başkan YAKAR, sünnet olacak çocukları ve onların ailelerini kutlayarak başladığı konuşmasında “Bulancak Belediyesi olarak bu sene 11.sunu düzenlediğimiz Geleneksel Sünnet Şöleninde 124 çocuğumuzun hem erkekliğe ilk adım attıkları bugünlerde onların sevinçlerini paylaşıyor, hem de ailelerine katkıda bulunmuş oluyoruz.  Bugün sünnet düğünü günüdür, bugün erkekliğe ilk adım atma günüdür. Yavrularımız aileleri ve yakınlarıyla beraber bugünü coşkuyla kutlasınlar. Çocuklarımızın sünnet işlemleri Haziran ayı içerisinde Bulancak Devlet Hastanesi ameliyathanesinde ücretsiz olarak tamamlandı. Ben yavrularımıza şimdiden geçmiş olsun diyor, sağlık ve mutlu yarınlar diliyorum.

Burada bir müjdeyi daha vermek istiyorum. Yeni eğitim-öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi ailelerimizin 4-6 yaş çocukları için çocuk kreşimiz hizmete girecektir. Başvuru ve kayıt işlemlerini beledimizden yapabilirsiniz.” dedi.

 

Programa Kaymakam Niyazi Ulugölge, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı, Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı,  İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Başkan Yardımcıları Orhan Güngör ve Bahtiyar Hüsem ve Belediye Meclis Üyeleri ile aileler katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir