Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10822 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2016 - 10:32

Halis Akmen Anadolu Lisesi’nden Bir Başarı Daha

Büyüt
Küçült
Halis Akmen Anadolu Lisesi’nden Bir Başarı

2016 LYS sınavı Türkiye geneli resmi sonuçlarına göre ilçemiz Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi büyük başarı kazandı.

2016 LYS sınavı Türkiye geneli resmi sonuçlarına göre ilçemiz Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi Sözel, Türkçe-Matematik ve Sayısal alanlarının hepsinde Türkiye genelinin üstüne çıkarak büyük başarı kazanmıştır.

Birçok lise Türkiye ortalamasının altında kalmasına rağmen Alucra’da imkansızlıklar içinde imkan oluşturarak böyle büyük başarılara imza atan Fen Liseleri dahil birçok liseyi başarısı ve üniversiteye öğrenci yerleştirme oranı ile geride bırakan okulumuzu idari ve öğretmen kadrosunu canı gönülden kutluyoruz.

Yaptığımız gözlemler sonucunda okulumuzun bu yılda yoğun bir YGS-LYS sürecinde olduğunu ücretsiz kurslarının devam ettiğini, deneme sınavları, öğrenci koçluk sistemi ve veli ev ziyaretleri ile dört bir koldan çalışmalarını yürüttüklerini görüyoruz.

Bu çalışmaları ile her yıl Alucra’da birçok öğrenciyi üniversiteli yapan Alucra gençliğinin ufkunu açan, büyük şehirlerde imkanlar içinde birçok okulun yakalayamadığı başarıyı gösteren özveri timsali eğitimcilerimizi tekrar kutluyor bu yıl ki zorlu süreçte başarılar diliyoruz.

Haber: Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir