Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6203 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Mart 2022 - 10:21

TURİZM FAKÜLTEMİZ İLE İLGİLİ MÜJDELİ HABER

Büyüt
Küçült
TURİZM FAKÜLTEMİZ İLE İLGİLİ MÜJDELİ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Keşap için Ankara temaslarını sürdürüyor.  Başkan Emür, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve Giresun Milletvekillerini ziyaret etti.

Başkan Emür ‘’ Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk, Sayın Kadir Aydın, Sayın Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektörümüz Sayın Yılmaz Can ve bizimde takiplerimiz sonucu Turizm Fakültemizin acilen yapılması için 16.500.000,00 TL’lik ödenek çıkarılmış olup tez zamanda inşaatına başlanılarak en kısa zamanda bitirilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Milletvekilimiz Sayın Kadir Aydın ile birlikte Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ettik. Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksimize ek ödenek çıkarılması ve ilçemize Yeni KYK Öğrenci Yurdu yapılması ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bakan yardımcımız ve sayın vekilimize ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.’’ dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir