Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5182 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2022 - 12:54

Bayram sonrası hızlı başladık

Büyüt
Küçült
Bayram sonrası hızlı

 

Belediye Başkanı Recep Yakar, bayram sonrası ve hava koşullarının iyileşmesiyle devam eden çalışma ve projelere hız verdiklerini söyledi.

Başkan Yakar, “Son dönem projelerimiz olarak nitelendirdiğimiz; Millet Bahçesi, yeni Belediye Hizmet binası, Sahil Park, Akıncı Park ile Bisiklet ve Yürüyüş Yolu projelerinde çalışmalara hız verdik. İnşallah bu projelerin tamamını bu yaz mevsimi içinde tamamlamış olacağız. Bunların yanı sıra ilçemizin her köşesinde hizmet ve yatırım çalışmalarımızda artarak devam ediyor. Alt yapıda Doğalgaz, yeni yağmur suyu, atık su ve içme suyu hatlarımızı genişletirken, üst yapıda da tüm cadde ve sokaklarımızda yol düzenlemeleri, parke ve küp taş imalatlarımıza hız verdik” dedi.

Şemsettin Caddesi ve Çevresinde Doğalgaz ve Küp Taş Çalışması Başladı

İlçe merkezinde Doğalgaz altyapısını genişletmek için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Yakar, “AKSA’nın yatırım planlamasında olmamasına rağmen belediye imkanlarımızı da seferber ederek yeni hatların açılmasını sağlıyoruz. Bu çerçevede ilçemizin merkezi noktalarından Şemsettin Caddemizde Doğalgaz hatlarının tamamlanması için başlatılan çalışmaya da Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz. Başlatılan çalışma en kısa sürede tamamlanarak, üst yapıda da küp taş ve aydınlatma çalışmalarını hızla bitireceğiz. Yine devamında Orta cami çevresinde küp taş çalışmalarını genişleteceğiz” dedi.

Barış Sokak, Karadere mevkiinde alt yapı ve cadde düzenlemeleri

Bir taraftan Bahçelievler Barış Sokak’ta BULASKİ Müdürlüğü tarafından yağmur suyu hatları ve alt yapı iyileştirme çalışmaları sürdürülürken, bir taraftanda Karadere Mevkiinde parke ve yol düzenlemeleri yaptıklarını söyleyen Başkan Yakar, “Bu iki örnekte olduğu gibi ilçemizin her noktasında gerek alt yapı gerekse üst yapıda iyileştirme ve yeni düzenlemelerle ilçemizi dönüştürmeye devam ediyoruz. Çoğu görülmeyen ve bilinmeyen bu çalışmalar aralıksız devam ediyor” dedi.

Başkan Yakar Ankara’da

Bulancak ölçeğinde çok büyük ve mega yatırımlara imza attıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yakar, “Göreve başladığımızda söz verdiğimiz ve hayal gibi görünen tüm projelerimizi tek tek hayata geçirdik ve çoğunu tamamladık. Ancak tüm bu yatırımlar içinde büyük bütçeler gerekiyordu. Bunu sağlamak içinde gerek Belediye olarak dinamiklerimizi hareketlendirerek, gerekse ilgili Bakanlıklarımızın ve hükümetimizin desteğini alarak yolumuza devam ettik. İşte yine bu amaçla bu haftayı Ankara’da geçiriyoruz. İlçemizde devam eden ve yapacak olduğumuz projeler ile ilgili görüşmelerde bulunuyoruz. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile görüşmemiz olacak. Rabbim yapacak olduğumuz tüm işlerimizi hayırlı eylesin” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir