Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 28783 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2018 - 22:23

Giresun’da Miting ve Konser Alanı Sorunu!

Büyüt
Küçült
Giresun’da Miting ve Konser Alanı



Türkiye’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri’ne hazırlandığı bugünlerde tüm şehirlerin meydanlarında ve miting alanlarında siyasi partiler vaatlerini seçmenlere anlatmaya devam ediyor.
Siyasi parti miting yoğunluğundan Giresun’da payını alıyor. Ancak Giresun’da miting alanı olmadığı için oldukça küçük bir alan olan Atatürk Meydanı; miting ve konserlerin değişmeyen adresi oluyor.
Miting ve konserlerin yapılması için düzenlenen alanlar; o şehrin tanıtımına da önemli katkı sağlıyor. Özellikle İstanbul Yenikapı’daki miting alanı dünya çapında tanınan bir yer. Ülkemizin diğer şehirlerinde de oldukça güzel düzenlenmiş miting ve konser alanları mevcut.
Giresun’un coğrafi koşulları ise oldukça sıkıntılı ve nüfusu çok fazla olmamakla birlikte Giresun’a yetecek ölçülerde bir miting ve konser alanı oluşturmak oldukça emek harcanarak oluşturulabilir gibi gözüküyor.
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski futbol statlarının ‘Millet Bahçesi’ adıyla yeniden düzenleneceği müjdesini vermesinin ardından gözler Giresunspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı’na çevrilmişti. Bu bölgenin ‘Millet Bahçesi’ adıyla Giresunluların hizmetine açılması fikri tüm Giresunluların beğenisini kazanmıştı.
Giresun Atatürk Stadı’nın yıkılmasının ardından yapılması beklenen ‘Millet Bahçesi’nin projesine Giresun’un en önemli eksiklerinden biri olan miting ve konser alanı projesini ekleme imkânı olursa bundan sonraki yıllarda Giresun’da yapılacak miting ve konserler daha uygun bir alanda yapılmış olacak. Eğer ‘Millet Bahçesi’ projesine bu düşünce ile bir ekleme yapılamazsa, Liman Sahası’nın bir bölümünün bu proje için yeniden düzenlenmesi bir diğer alternatif olarak vatandaşlar tarafından dile getiriliyor.
Haber: HAKAN UĞURLU - www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir