Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 28190 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2019 - 23:20

Doğankent Heyeti Giresun’da

Büyüt
Küçült
Doğankent Heyeti

 

Doğankent ilçesinin çalışkan ve başarılı Kaymakamı M. Emre Canpolat ile Doğankent Belediyesinin yeni Başkanı Rüşan Özden, hizmet için kolları sıvadı.

 

AK Parti Doğankent İlçe Başkanı olduğu dönemlerde başarılı ve uyumlu çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Doğankent’in yeni Belediye Başkanı Özden ile Doğankent ilçesinde Kaymakam olarak göreve başladıktan sonra farklı ve halkı kucaklayan bir yönetim anlayışı ile kısa sürede ilçe halkının güvenini ve sevgisini kazanan Kaymakam Canpolat, ilçeye geç kalmış hizmetlerin kazandırılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için birlikte hareket ederek, genel idare ile yerel yönetimlerin en güzel işbirliğine örneğini sergiliyorlar.

 

Genç ve başarılı yöneticiler birlikte Giresun ilinde bulunan bazı icracı kurumlar ile Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret ederek ilçenin sorunlarını aktararak, bu sorunların çözümü için destek istedi.

 

Yanlarına; Doğankent İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Özturan, AK Parti Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Muttalip Patan, AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Yılmaz Dede, Doğankent Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Murat Dede ve Doğankent Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Selçuk Patan’ı da alarak Giresun iline çıkartma yapan Kaymakam Canpolat ve Belediye Başkanı Özden, ilk olarak DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yusuf Mengi’yi ziyaret ederek, Doğankent ilçesine başta Yeşilyol Projesi olmak üzere DOKAP kapsamında yapılacak projeler ve ilçenin öncelikli yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

 

Ardından Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Coşkun’u ziyaret eden Doğankent heyeti buradan da müjdeli haberlerle döndü. Rektör Coşkun tarafından verilen bilgide, 2019-2020 öğretim yılında Giresun Üniversitesi Tirebolu Mehmet Bayrak MYO (Doğankent Meslek Yüksek Okulu) “Alternatif Enerji Kaynakları” bölümüne yeni öğrenci alımı için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na teklifte bulunulduğunu, böylelikle ilçede öğrenci kabul eden iki bölümün fiilen eğitim vermeye başladığını, bunlarla birlikte yine Doğankent ilçesinde öğrenim görmek üzere üçüncü bir bölümün de açılması için gerekli hazırlıklara başlanıldığı ifade edildi.

 

Doğankent ilçesinde atanmış yöneticilerle, seçilmiş yöneticilerin ve siyasetçilerin uyum içerisinde çalışması hizmetlerin daha hızlı ve kesintisiz sağlanması için olumlu bir hareket olarak yorumlandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir