Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14707 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2018 - 15:38

Giresun’lu Taksicilere Ses Ver!

Büyüt
Küçült
Giresun’lu Taksicilere Ses
İyi Parti Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum’un ilk kez gündeme getirdiği Ordu-Giresun Havaalanındaki Giresun plakalı taksilere ambargo uygulamasında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

İyi Parti Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum’un ilk kez gündeme getirdiği Ordu-Giresun Havaalanındaki Giresun plakalı taksilere ambargo uygulamasında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Seçimlere 1 hafta kala “Biz çözdük hallettik” mesajları atarak havaalanına Giresun Plakalı taksilerin girmesinin sağlandığını iddia eden AKP’li vekil ve adayların kamuoyunu yanılttığı ortaya çıktı.

KERİM AKSU’DAN BÜYÜK TEPKİ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ordu mitingi öncesinde Giresunlu taksicilerin havaalanında pankart açması polis tarafından engellenirken bazı taksiciler polis tarafından gözaltına alınmıştı. Olaya tepki gösteren Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile Ordu Emniyet Müdürü arasında tartışma yaşanmış, gözaltına alınan taksicilerin serbest bırakılması sağlanmıştı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’dan gelen yaklaşık 100’ün üzerindeki taksici esnafına; “ Siz sahipsiz değilsiniz. Biz sizinleyiz. Haksızlığa uğradığınızı biliyoruz. Ordu Giresun havaalanı adını taşıyan bu alana 28 plakalı taksilerin alınmaması bir ayrımcılıktır. Bu haksızlığın giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. ‘Giresun taksicileri adalet istiyor, 28 plakalı taksilere bu havaalanı yasak, sayın genel başkanım bu sorunu siz çözersiniz ‘ şeklindeki pankartları açtılar diye esnafımızın engellenmesi doğru değil” ifadelerine yer vermişti.

AK PARTİ MÜFETTİŞ GÖNDERDİ

Bir süre önce açıklamada bulunan AKP Milletvekili Cemal Öztürk, “Gelen şikayetler üzerine Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Mete Bahadır Yılmaz tarafından Ordu-Giresun Havalimanı’na anlatılanların doğru olup olmadığını yerinde tespit etmek için bir taksi gönderildi ve gönderdiğimiz taksi havalimanında aynı muameleyi gördü. Bu sorunu çözeceğiz. Sorun Ordu mülki amirlerinin aldığı kararlardan kaynaklanıyor. Sorunun takipçisiyiz ve gerekeni yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.

GESOB SESSİZ

Konu ile ilgili olarak Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğinin herhangi bir açıklamada bulunmaması tepki çekmekte. Esnaflar, “GESOB siyasi yelpazeye göre mi hareket ediyor” yorumlarını yaptı.

ORHAN ERZURUM’DAN TEPKİ

İyi Parti Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, “Giresun Atatürk stadyumunun ismi Çotanak Spor kompleksi olacakmış. Sizin keyfinize göre değil beyler. O stadyumun ismi Atatürk stadyumudur ve öyle kalacaktır…” ifadelerine yer verdi.

ÇELTİK’TEN AÇIKLAMA

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik, Ordu-Giresun Havaalanı’nda yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.

Olayla ilgili hiçbir ilişkileri bulunmadığını belirten Çeltik şunları kaydetti; “Tarihinde Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak Şoför Esnaflarımızın sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulmasında daha öncelerden de olduğu gibi siyasilere sorunlarımızın çözümüne yönelik dosya sunulmak üzere CHP Genel Başkanının Ordu İlini ziyareti esnasında Ordu – Giresun Havaalanına vardığımızda tamamen bizim dışımızda Organize edilmiş, bir durumla karşı karşıya kaldık. Meydana gelen olaylarda hiçbir ilişkimiz söz konusu olmadığı gibi Genel seçimlerin öncesinde siyasete bulaşmak ve alet edilmek asla tasvip etmediğimiz bir durum olup hareketin siyasi iktidarı hedef almadığını kamuoyuna duyurulur.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir