Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 34188 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2017 - 14:02

Vali Karahan, Kovanlık Beldesini Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Vali Karahan, Kovanlık Beldesini Ziyaret

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Bulancak İlçesi Kovanlık Beldesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

2016 yılının son gününde de denetim, inceleme ve ziyaretlerine devam eden Vali Karahan, 31 Aralık 2016 Cumartesi günü Bulancak  ilçesine giderek, İlçenin Kovanlık Beldesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bir süre belde sokaklarında yürüyerek,  esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Karahan, belde merkezinde ki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Belde ziyareti sırasında Kovanlık İlkokulu ve Ortaokulunda da incelemelerde bulunan Vali Karahan, Okul Müdürü Turgut Hendekçi’den okulun öğrenci ve öğretmen sayısı ile fiziki yapısı ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  

Okulda hafta sonu kurslarına katılan öğrencilerle ve öğretmenleri ile de bir süre sohbet eden Vali Karahan, ders içi aktiviteleri izleyerek, öğrencilere çeşitli sorular yöneltti.

Öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Vali Karahan, öğrencilere; derslerini günlük olarak düzenli takip ve tekrar etmeleri, öğretmenlerini dikkatli dinlemeleri, bol bol kitap okuyarak, araştırmacı ve sorgulayıcı olmaları tavsiyesinde bulundu.

Vali Karahan’ın Kovanlık Beldesine gerçekleştirdiği ziyarette; Bulancak Kaymakam Vekili (Piraziz Kaymakamı) Hamit Genç ile İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy da hazır bulundu.

Kovanlık Jandarma Karakol Komutanlığında

Sayın Valimiz Hasan Karahan, hafta sonu Bulancak ilçemize bağlı Kovanlık Beldesini ziyaret ederek, Jandarma Karakol Komutanlığında vatani görevlerini yapan askerlerin yeni yılını kutladı.

31 Aralık 2016 Cumartesi günü Karabulduk Beldesine giden Vali Karahan, Jandarma Karakol Komutanlığına gelişte Karakol Komutanı  J.Kd.Bşçvş Cengiz Kahveci ve askerler tarafından karşılandı.

Vali Karahan, yeni yapılan binaya taşınma işlemlerini tamamlayarak hizmet vermeye başlayan Kovanlık Jandarma Karakol Komutanlığının bölümlerinde incelemelerde bulunarak, Karakol Komutanı Kahveci’den bilgi aldı.

Vatani görevlerini yapan askerlerin yeni yılını kutlayan Vali Karahan, “Burada vatan görevini yapan askerlerimizle birlikte olmak çok büyük bir övünç kaynağı. Kar, kış demeden, gece-gündüz vatan nöbeti tutan askerlerimizi görünce gururlandık. Yeni yıla girerken onların da yeni yılını kutladık.” diye konuştu.

Vatani görevlerini yapan askerlerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Karahan, askerlere hayırlı tezkereler diledi.

Ziyaret ve incelemelerde Bulancak Kaymakam Vekili Hamit Genç ve İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy da hazır bulundu.

Kaydet



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir