Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13059 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   09 Mart 2017 - 12:18

Başkan Karabulut Gençlere "Evet" i Biz Anlatacağız

Büyüt
Küçült
Başkan Karabulut Gençlere Evet i Biz

Ak Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Karabulut Cumhurbaşkanlığı Referandum Çalışmaları Hakkında Açıklama Yaptı.

Karabulut yapığı açıklamada ; "Bizim amacımız gençlerimize bu referandumu doğru ve düzgün bir şekilde aşılamaktır. Yalan, Yanlış haberlerle gençlerimizin aklını çelmeye çalışanlar 16 Nisan'da hüsrana uğrayacaktır. Hangi görüşten olursa olsun genç bizim gencimizdir.

Bugün böyle düşünür, yarın başka türlü. Bugün bir yere sempatisi vardır, yarın başka bir yere duyar. Bizim amacımız Recep Tayyip Erdoğan'nın davasını, hak davayı gençlerimize aktarmaktır. Yapmamız gereken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasını gençlere anlatmaktır." dedi. Karabulut, 18 yaşını dolduran herkese Başbakan Binali Yıldırım tarafından yazılmış mektup dağıtacaklarını aktararak "İnşallah 16 Nisan'da çok güçlü şekilde 'Evet'leri alıp Türkiye'yi şaha kaldıracağız." diye konuştu. Ülkede geçmiş yıllarda çok büyük insan hakkı ihlalleri olduğunu ifade eden Karabulut, şunları kaydetti: "

Bir tarafta vesayetler ve dayatmalarla yapılan bir anayasayı gençlere güzel gibi gösteren, onların neden 18 yaşında Milletvekili olamayacağını anlatan daha Cumhurbaşkanlığı sisteminin ne olduğunu bilmeyen bir Ana muhalefet partisi Genel Başkanı bir tarafta gençlere Asım'ın nesli, Fatih'in torunu olduğunu anlatan gençler karşınızdaki Cumhurbaşkanı bile olsa eğilmeyin diyen ve gençler 18 yaşında Türkiye'yi neden yönetmesin diyen bir lider var." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir