Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16070 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2017 - 18:49

Giresun Gazeteciler Derneği Olağan Kongresi Yapıldı

Büyüt
Küçült
Giresun Gazeteciler Derneği Olağan Kongresi

Giresun Gazeteciler Derneği Olağan Kongresi dernek lokalinde yapıldı.Katılımın yüksek olduğu genel kurulda Divan Başkanlığı'na Tahsin Dervişoğlu,katipliklere Yalçın Korkmaz ve Ümit Caniklioğlu getirildi.

  Genel Kurulda konuşma yapan Başkan Bekir Bayram dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlatarak," Giresun Gazeteciler Derneği olarak biri AB bağlantılı olmak üzere iki projeye imza attık.81 ilde 2 projeyi kabul ettiren ve başarılı bir şekilde yürüten tek gazeteciler derneği olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.Bayram projeler kapsamında çok sayıda konferans ve toplantı düzenlediklerini dile getirdi.Dernek yönetimi olarak basın özgürlügünü sonuna kadar savunduklarını vurgulayan Bayram, derneğe ilke olarak hiçbir zaman siyaset bulaştırmadıklarını anlattı.

  Genel Kurula konuk olarak katılan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, konuşmasında ,"  Giresun basınının ilimizin hakettiği hizmetleri  alması anlamında  çok daha gayretli olması gerektiğini söyledi.Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin hükümette ikinci adam olmasının büyük şans olduğuna işaret eden Kara,Giresun'un iktidarıyla,muhalefetiyle,basınıyla ve STK'larıyla  Başbakan Yardımcısı Canikli öncülüğünde hizmet seferberliği yapmasının şart olduğuna vurgu yaparak,komşu illerle ancak bu şekilde yarışabileceğimizi ifade etti.Kara'nın konuşması sırasında Gazeteciler Derneği'nin imkansızlık nedeniyle yeterli bir salonunun olmamasının üzücü olduğunu belirterek," Biz Esnaf Odaları Birliği olarak yoğun katılımlı toplantılar için çok elverişli olan bir salonumuzu Gazeteciler Derneği'ne tahsis ediyoruz" demesi büyük alkış aldı.

  Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen genel kurulda Bekir Bayram,Namık Baltaoğlu,Suna Akbaş,İsmet Küçükbayrak ve Kamil İşcan yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

  Yönetim Kurulu yedek üyelikleri Kamil Yılmaz,Mahmut Ahmet Yeles,Mustafa Yıldız,Hasan Seyis ve Refik Akın'dan oluştu.

  Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise Ziya Gökçe,Abdullah Akçay ve Ayhan Türksever seçildi.

  Denetim Kurulu yedek üyelikleri ise Sebahat Kabagöz,Mehmet Ekizoğlu ve Sezer Bıyık'tan oluştu.

  Genel Kurulda Bekir Bayram,Cavit Özdemir ve Ufuk Kekül Karadeniz Gazeteciler Federasyonu delegeliğine seçildiler.

 Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu delegelikleri ise Ali Yakarışık,Namık Baltaoğlu ve Hakan Kabahasanoğlu'ndan oluştu.

  Türkiye Gazeteciler Federasyonu delegeliklerine Tahsin Dervişoğlu,Hakan Akbaş,Bekir Öztürk ve Mehmet Ekizoğlu seçildi.

 Kongrede,Giresun'un en eski ve deneyimli basın emekçisi değerli büyüğümüz Ersen Konal'a derneğimiz tarafından plaket verildi.Plaketi,Yeni Giresun gazetesinin önceki imtiyaz sahibi Aysel Akdağ ile GESOB Başkanı Ali Kara takdim etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir