Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 31863 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2018 - 01:12

Alucra MYO'ya Yeni Bölümler Açılıyor

Büyüt
Küçült
Alucra MYOya Yeni Bölümler

Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu ve ilçemiz için çok önemli 4 bölüm açılması YÖK tarafından onaylandı.

Şubat ayı içerisinde Yüksekokul Müdürü ve Müdür Yardımcılarınında hazır bulundukları Üniversite Rektörümüze yapılan ziyarette, Alucra MYO’da açılması planlanan yeni bölüm ve programlar için fikir alış-verişinde bulunulmuştu.
Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun hocamız Alucra Turan Bulutçu MYO’a açılması istenilen yeni bölümlere olumlu baktıklarını, hali hazırda açık olan Yönetim ve Organizasyon Bölümü-Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programına da akademisyen ve öğrenci alımı için çalışmaların başlatılacağını iletmişlerdi.
Okulumuz idarecilerinin açılmasını uygun gördükleri bölümleri üniversite senatosunun da onaylaması ile süreç başlamış ilgili bölümler YÖK'e iletilmişti. Bu bölümlerin ilçemize kazandırılmasında büyük gayretleri olan Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli'nin gerekli temasları kurmasıyla Yüksek Öğrenim Kurumu bölümlerin ilçemize açılmasını onaylamıştır.
Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu için teklif edilen, Üniversite senatosundan geçen 4 pogram Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı'ndan geçerek ilçemize kazandırıldı. 
2018-2019 Eğitim döneminde açılacak %100 doluluk oranı olan yeni bölümlerimiz şöyle:
Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü -> Reklamcılık Programı
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü -> Sosyal Güvenlik Programı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü -> Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı
Ulaştırma Hizmetleri Bölümü -> Posta Hizmetleri Programı
Alucrahaber.com olarak;
Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu'na bu bölümlerin kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli'ye, Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun hocamıza, Okul Müdürümüz Fikret Uslucan ve yardımcıları Osman Serdal Karapınar ve Sefa Eyyüp Çiçek'e, Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetimine, Alucra Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkürlerimizi iletiriz.
Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir