Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12936 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Şubat 2018 - 00:55

Bulancak Belediyesinden Tüm Öğrencilere Diş Bakım Seti

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesinden Tüm Öğrencilere Diş Bakım

Bulancak Belediyesi tarafından ilçemizde bulunan tüm ilk ve orta öğretim öğrencilerine 12 bin Ağız ve Diş Sağlığı Bakım seti dağıtımı yapılacak.

Bulancak Belediyesi tarafından ilçemizde bulunan ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik bir farkındalık projesi olarak yürütülecek ağız ve diş sağlığı bakım setlerinin dağıtımına ilk olarak Bulancak Anadolu Lisesi’nden başlandı.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem’in bizzat katıldığı dağıtım programına, Bulancak Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hayrettin Çürüksulu ve Diş Hekimi Dilara Kandemir de katıldılar.

Diş Hekimi Kandemir, programda yaptığı sunumda, diş bakımı ve önemiyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Yakar, “İnsan hayatında sağlık önemli bir konudur. Bizlere emanet olarak verilen bedenlerimize iyi bakmak bizim yükümlülüğümüzdür. Ağız ve diş sağlığı da hayatımız boyunca en fazla dikkat etmemiz gereken konuların başında gelir. Bu amaçla Belediye olarak bu konuda bir katkımız olsun istedik. Rutin hizmetlerimiz dışında bu tür sosyal farkındalık projeleriyle de hizmet vermek bizleri mutlu etmekte ve etkileşimimizi artırmaktadır. İlçemizde yaklaşık 12 bin öğrenci bulunmaktadır. Bu projemizle tüm öğrencilerimize diş bakım setlerimizi ulaştıracağız. Gençlerimizin ağız ve diş bakımı konusunda edinecekleri alışkanlıklarına katkı yapmak bizleri mutlu edecektir. Hepinize sağlıklı bir hayat diliyorum” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir