Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21482 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2018 - 11:47

İYİ’lerin Köln buluşması

Büyüt
Küçült
İYİ’lerin Köln


İşadamı Harun Cici aday adaylığını Köln’de açıkladı
TÜRKİYE genelinde olduğu gibi İYİ Partiye Avrupa'da da yoğun bir ilgi var. İYİ Parti Avrupa teşkilatlanması ve 24 Haziran seçimleri için adeta gaza bastı. Köln'de sendikacı Muharrem Kızılkaya önderliğinde toplanan İYİ'ler hem aday adaylarını tanıttılar hem seçimi konuştular hem de kahvaltı yaptılar.
İslam KARAOSMANOĞLU/ KÖLN(TR Haber)
  İYİ Parti Avrupa’da da hızla teşkilatlanma yolunda ilerliyor. Köln İYİ Parti gönüllüleri  başkanı Muharrem Kızılkaya önderliğinde MK Palast’ta önce kahvaltı yaptılar sonra da hem teşkilatlanmayı hem de 24 Haziran’daki seçimi konuştular.
İYİ Parti Köln gönüllüleri adına kürsüye gelen Muharrem Kızılkaya: “Ülkemiz ve insanımız adına yeni bir ışık yeni bir umut olarak gördüğümüz  İYİ Parti’nin Avrupa’da da çok sayıda seveni ve sempatizanı var. Ancak örgütlenme tam olarak tamamlanmadı. İşte biz bugün bir araya gelerek hem örgütlenmeyi hem de seçimi konuşup, kısa vadede neler yapabileceğimizi müşahade ettik. Uzak ve yakın demeden toplantımıza teşrif eden arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
HARUN CİCİ  RESMEN ADAY ADAYI
Almanya’da emlakçılık ve düğün salonu işletmeciliği yapan Giresunlu işadamı Harun Cici’de İYİ Parti gönüllülerinin Köln buluşmasına katıldı. Muharrem Kızılkaya tarafından kürsüye davet edilen Harun Cici: “Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim. Böylesine güzide bir topluluğun arasında olmaktan hem gurur duydum hemde mutlu oldum. Bir girişimci olarak bu zamana kadar Avrupalı Türklere hizmet ettim. Artık bu hizmet yelpazesini biraz da genişletmenin zamanı geldi. İYİ Parti’den Giresun Milletvekilliği için aday adaylığımı açıklıyorum. Seçilecek bir sıralamaya gelirsem ve  seçilirsem hem memleketimdeki insanlarımıza hem de Avrupalı Türklere hizmete siyasetçi olarak devam etmek isterim” dedi. Harun Cici’nin en büyük destekçisi hemşehrisi Dr. Ömer Er Derbeder. Dr. Derbeder onu bu uzun yolda yalnız bırakmayacağını açıkladı. Harun Cici aday adaylığını resmileştirmek için memleketi Giresun’a gitti.
Daha sonra İYİ Parti için Ankara 1. Bölgeden aday adayı olan yılların ülkücüsü ve teşkilatçısı Eren Yakışır’da kısa bir konuşma yaptı. İYİ’lerin Köln buluşmasına çok seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Milletvekili aday adaylarının haricinde katılımcıların arasında İYİ Partinin Solingen sorumlusu Yalçın Türk, Darmstadt’tan Mustafa Dartan, Düren’den Sezgin Dursun ve sanal ortamda adeta tek başına parti gibi çalışan Berat Bayrak’tar da buluşmaya katıldılar. Daha sonra topluca kahvaltıya geçilip, sohbet koyulaştırıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir