Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19897 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2018 - 18:15

Giresun Öz Büro İş Sendikası kahvaltı etkinliğinde buluştu

Büyüt
Küçült
Giresun Öz Büro İş Sendikası kahvaltı etkinliğinde

Giresun Öz Büro İş Sendikası İl Başkanlığı olarak Kurum Temsilcilerimiz  ve Komisyon Başkanlarımızla kahvaltı etkinliğinde buluştuk.

Kadro sürecinin ve bu süreçte kurumlarda oluşabilecek aksaklıklar noktasında neler yapmamız gerektiğini değerlendirdiğimiz toplantıda özellikle son süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 20 Ocak 2018 tarihinde Afrin'e  başlatmış olduğu zeytin Dalı Harekatı'na destek vurgusu yaptık.

Şunu açıkça belirtmek isteriz ülke olarak, millet olarak hiçbir zaman savaştan yana olmadık. Her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiçbir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman ve her yerde adaleti ve Hakk’ı haykırdık. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin'de. Mehmetçiğimiz sınırımızda terör unsurlarını temizlemek ve bölgeye barış ve adalet getirmek için ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ düzenliyor.

Bu harekât, ülkemizin güney sınırında sözde bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek, Afrin’den Akdeniz’e inecek bir Terör Koridorunu engellemek için yapılan bir harekâttır. Bu harekât barış için, adalet için yapılan bir harekâttır. İlerleyen zamanlarda ülkemize karşı oluşabilecek tehditlerin önünü şimdiden kesmek için yapılan bir harekâttır. Bu harekât, Suriye’nin Suriyelilere verilmesi için yapılan bir harekâttır. En önemlisi emperyalizme karşı yapılan bir harekâttır. İnanıyoruz ki, Zeytin Dalı Harekâtı terör örgütlerinin bölge insanına karşı uyguladığı baskı ve şiddetin sonlandırmasını amaçlamaktadır. Bu harekât aynı zamanda zorla terör kamplarına kaçırılan çocukların ve ailelerinin özgürlüğü, PKK-PYD tarafından sürülen diğer toplulukların da yurtlarına kavuşmaları anlamına gelecektir.

Ordumuzun Afrin’de YPG/PYD gibi türevlerinin alfabede harf bırakmadığı terör örgütlerine karşı kendi sınırlarımız ve orada yaşayan masum halkı koruma adına yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz .

Şanlı ordumuzun oradan sağ salim ve zaferle dönecektir.

Öz Büro İş Sendikası Giresun İl Başkanı

Hamza Türkmen



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir