Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22881 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Aralık 2018 - 12:07

GİRESUN TARİHİ DİJİTALE AKTARILIYOR

Büyüt
Küçült
GİRESUN TARİHİ DİJİTALE

Giresun Kent Konseyi’nin ilk projelerinden birisi hayata geçti.

Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu verdiği bilgide:’’ İlimizde yaklaşık 100 yıldır hizmet veren Yeşilgiresun gazetesi başta olmak üzere diğer yerel gazetelerin, vatandaşların ellerinde bulunan bilgi, belge ve fotoğrafların dijital ortama aktarılıp saklanması için gerekli olan cihaz Üniversitemiz tarafından satın alınmıştır’’ dedi.

Cihazın temini için üniversiteye yaptıkları teklifin sonuca ulaşmasından dolayı mutlu olduklarını ve Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a teşekkür ettiklerini bildiren Karaibrahimoğlu:’’ Gerek Giresun için araştırma yapanların gerekse üniversite mensuplarının faydalanabileceği Üniversite Dökümasyon ve Kütüphane Daire Başkanlığı’nın organizasyonuyla kazanılan bu cihaz ilimizin kültürel hayatına çok önemli katkılar sağlayacaktır. Geçmişimizin en doğru şekilde aktarılmasına yardımcı olacağına inandığımız bu cihazın alınması nedeniyle Kent Konseyi olarak Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun başta olmak üzere üniversite camiasını tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir