Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12301 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2018 - 00:53

TEMSİLDE ADALET DEDİ, ADAY ADAYI PATLAMASI YAŞANDI

Büyüt
Küçült
TEMSİLDE ADALET DEDİ, ADAY ADAYI PATLAMASI


5 yıl evvel neler konuşuldu, neler yaşandı ve neler gerçekleşti
Hatırlayalım!
Gücün Siyaseti mi? Siyasetin Gücü mü?  Konulu konferans, Giresun Federasyonunun ev sahipliğinde 2013 yılı Eylül ayı içerisinde İstanbul`da faaliyet gösteren Giresun dernekleri ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımı Federasyonun Merter’deki Genel merkez binasında gerçekleşen toplantıda Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan: "Temsilde Adalet İstiyoruz" dedikten sonra hem kendisi TBMM’ne girdi, hem de İstanbul’dan şimdiye kadar görülmemiş derecede siyasi partilerden rekor sayıda milletvekili aday adayı başvurusu yapıldı.
FİTİLİ HASAN TURAN ATEŞLEDİ
Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda İstanbul`da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda dengeleri de göz önüne alacak şekilde, temsilde adalet istediklerini belirttiler.
Bu temsilde adalet anlayışını her toplantıda, her ziyarette dile getirdiğini söyleyen Başkan Hasan Turan, iyi yetişmiş ve donanımlı insanlara sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek; Giresunlular siyasette hak ettiği yere gelmek istiyor" dedi.
Amaçlarının ve hedeflerinin, Giresun kültürünü, örf ve adetlerini yaşatmak ile birlikte iyi yetişmiş insanları siyasete bir yere getirmek olduğunu söyleyen Başkan Turan; "Siyasette de söz sahibi olmak istiyoruz" dedi.
Söz uçar, yazı kalır söyleminde olduğu gibi 5 yıl evvel yaptığımız haber, şimdi önümüze gerçekleşmiş olarak çıkıyor
Siyasette söz sahibi olmak, toplum adına hizmet etmek için Milletvekili fitilini ateşleyen Hasan Turan, siyaset daha üst seviyelere çıkmak için aday adayı olan hemşerilerine sahip çıkmalı onlara kol kanat germelidir.
İstanbul’dan 18 Akparti,2 CHP,3 MHP, 1 BBP, 2 İYİ Parti milletvekili aday adayları başvuru yapmış olup, şimdiye kadar yapılan milletvekili seçimlerine göre Rekor sayıda müracaat olmuştur. İstanbul’da seçilecek milletvekili sayısı da 88’den 97’ye yükseldi. Bu durumda şu anda  Hasan Turan’ın milletvekili olduğu sayı itibarı ile tek olan milletvekili sayısının mülakatlar bittikten sonra seçilecek yerlerden aday gösterilmesi temsilde adalet anlamında en az 3, en fazla 5 milletvekili sayısına ulaşması beklenmektedir. Bütün siyasi partilerden aday olan milletvekili aday adaylarının Ankara, İstanbul, Giresun, Kocaeli, Samsun, Bursa ve diğer bölgelerden gelecek milletvekilleri TBMM çatısı altında birleştiğinde lobi faaliyetleri anlamında Giresunlular büyük bir güç kazanmış olur. Siyaset sahnesinde başarılı olmak hiç de zor değil,yeter ki birlik olalım
ADAY ADAYLARI
AK parti aday adayları Hasan Turan, Abdurrahman Ada, Mehmet Kuğu, Faruk Aydın, Rustem Dindarol, Fatih Aydın, Şükrü Kınataş, İsmail Engin,Mehmet Cebeci, Murat Bolat, Savaş Şahin,Yusuf Gecu, Ali Hacınogmanoğlu, İlhan Alan, Hami Kara, Mustafa Vıcıl,Halil Kır ve Hafız Abdullah Kaya, MHP aday adayı. Serkan Cihan, Bilal Sarıyar, Ali Yılmaz,CHP aday adayı.. Gülizar Emine Emecan, Mimar Burak Kaan Yılmazsoy, BBP aday adayı.. Mustafa Mican, İYİ parti aday adayı... Burak Akburak, Netice Göçmez Bekçi …
Siyasette söz sahibi olmak isteyen ve İstanbul’da sayısı 800.000 civarında olan Giresunluların temsilde adalet olması için tüm siyasi partilerden aday adayı olan hemşerilerimizi desteklediğimizi ve bu arkadaşların sonuna kadar arkasında olduğumuzu, adaylık sürecinde tüm siyasi partilerce bu hususun dikkatle göz önüne alınmasını siyasi partilere ve kamuoyuna saygı ile bildiririz..
Geçmiş olsun
İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı hemşerimiz Gökhan Yiğit ve arkadaşlarına yapılan saldırıyı kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
GİRESUN MEDYA PLATFORMU



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir