Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9114 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2016 - 21:36

Yurt Binası 2017 Mayıs'da Hizmete Geçiyor

Büyüt
Küçült
Yurt Binası 2017 Mayısda Hizmete

Alucra Belediyesinin yaptırdığı son zamanlardaki en önemli işlerden biri olan 500 kişilik Alucra Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu 2017 Mayıs ayında hizmete giriyor.

Alucra Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu

Alucra'da yapılan en büyük hizmetlerden biri olarak gösterilen Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu 500 öğrenciye barınma imkanı sağlayacak.

Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı çalışma ile ilgili şunları ifade etti:

"Alucra Belediyesi tarihi boyunca hizmet anlamında çok kısıtlı imkanlarla Vatandaşa hizmet götürmeye gayret etmiş bir kurum. Belediyenin hemen hemen tüm geliri nüfusa dayalı bir sistemden geçiyor. Yaz aylarında 30 binleri bulan nüfus gurbetçi ve emeklilerinde ilçeden çekilmesiyle Kasım Aralık ayında düşüyor. Tabii yazın 15-20 bin kişiye verilen hizmette bir takım aksaklıklar olabiliyor. Belediyemizin en büyük geliri Allah nasip ederse yapılan bu 500 kişilik öğrenci yurdunun kirası ile olacak. Belediyeye para akışı sağlanması lazım. Nüfus'dan gelen para artık yetmiyor. Bu amaçla yaptığımız bu öğrenci yurdu projesi bizim için çok önemli. Tabii bu işin gerçekleşmesinde başından sonuna kadar bizleri asla yanlız bırakmayan sayın Başbakan yardımcımız Nurettin Canikli beye şükranlarımı sunarım. Alucra için istediğimiz herşeyi bizlere elinden geldiğince sağlıyor. Çok teşekkür ediyoruz. Nasip olursa 2017 Mayıs ayında bu önemli eseri hep birlikte hizmete açıyor olacağız" dedi.

Haber: Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir