Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10341 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2018 - 13:51

Bulancak'tan Küçük'e tam kadro destek!

Büyüt
Küçült
Bulancaktan Küçüke tam kadro

Kovanlık Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti Giresun Milletvekili aday adayı olan Mehmet Küçük, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, eski Belediye Başkanı Haydar Karakılıç, İGM üyesi Cemal Karadeniz ve partililer Milletvekili Aday Adayı Küçük’ü yalnız bırakmadı.

Küçük burada yaptığı açıklamada “ 14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarıyla büyük emekler verilerek kurulan, 17 yıllık siyasi hayatında halka hizmet, hakka hizmet anlayışından hiç ayrılmamış, girmiş olduğu her seçimden başarıyla çıkmış, Türk siyasi hayatına damgasını vurmuş ve vurmaya devam eden partimizin bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyor, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerin Ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerine katkı sunmak, doğup büyüdüğümüz topraklara ve halkımıza hizmet etmek, dürüstlük, sadakat, merhamet ve adalet anlayışını ilke edinerek ve benimseyerek,  24 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde Ak Parti’den Giresun Milletvekili Aday adayı oldğu açıklayan Küçük sözlerine şöyle devam etti;

1973 Bulancak- Kovanlık Beldesi doğumluyum.  1991 yılında Bulancak İmam Hatip Lisesinden, 1999 yılında Eskişehir  Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldum. 1997-2004 yılları arasında İmam Hatiplik, 2001 yılında kısa dönem askerlik görevimi yerine getirdim. 2004-2018 yılları arasında Ak Parti Kovanlık Belediye Başkanı görevini sürdürdüm.  Evli ve 2 çocuk babasıyım.

2002 yılından bu yana milletimizin verdiği yetki ile Türkiye Cumhuriyeti hükümetini yöneten AK Parti yaptığı atılım ve icraatlar la halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Milletimizin partimize dolayısıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bizlere verdiği bu görev her zaman başımızın tacı olmuştur. 14 yıl boyunca Giresun da bizlerde hasbelkader Belediye başkanlığı görevinde bulunduk. Halkımızın desteği ve Hükümetimizin yetkisi ile görevde bulunduğumuz süre içerisinde yapmış olduğumuz hizmetler ortadadır. Bu süreçte edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizi artık Giresun’un tamamına hizmet ederek geçirmek, doğup büyüdüğümüz topraklara ve hemşerilerimize hizmet etmek bundan sonraki arzu ve düşüncemizdir.

17 Yıllık Ak Parti iktidarında Giresun’umuz önemli hizmetler edinmiştir. Yapılması hayal diye bahsedilen birçok proje hizmete girmiş ve tamamlanmış birçok projede yapım aşamasındadır. Bizler ilimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz, halkımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Herkesi kucaklayan hizmet anlayışımıza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğimizi açıkça ifade ediyorum.

14 yıldır yapmış olduğumuz Belediye Başkanlığı görevi boyunca Giresun'dan Ankara'ya  binlerce kez hizmet almak ve getirmek için yolları binlerce kez Ankara yollarını aşındırdık. Ankara'da hangi bakanlıkta hangi hizmet için adım atılıyor ya da çözüm üretiliyorsa bizler hep onun takibinde olduk. Yapmış olduğumuz çalışmalarda hep bu yönde oldu. Şimdi ise vekil seçilerek Ankara'da Giresun'u en iyi şekilde temsil etmek istiyor ve Giresun'un problemleri konusunda katkı sağlamak istiyorum"

Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinin Ülkemiz ve Giresunumuz için çok önem sarf ettiğini biliyoruz. Öncelikle belirtmek istiyorum ki Ak Parti’nin tek rakibi kendisidir ve 24 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerde partimiz Giresun’da 4 Milletvekili çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” düşüncesiyle Giresun’a ve halkımıza hizmet edeceğimizin sözünü veriyor, çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli dostlarımızın, halkımızın duasını ve desteğini bekliyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir