Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18475 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Eylül 2017 - 23:28

Giresun’da Yalova Rüzgarı Esti

Büyüt
Küçült
Giresun’da Yalova Rüzgarı

Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin, Bulancak’da düzenlediği geceye, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu beraber katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İbrahim Aslan, Yalova’da oluşturdukları birlik ve beraberliği genişleterek sürdürmek istediklerini belirterek “Öncelikle Yalova derneğimizin yapımında her zaman yanımızda olan ve bu gecemize katılan Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’a çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürde bizleri gurbette yalnız bırakmayan Giresun Belediye Başkanımız Kerim Aksu’ya ve Aydındere Belediye Başkanımız Nuri Demir’e. Ayrıca bugün aramızda olan tüm katılımcılara da hoş geldiniz diyorum. Benim en büyük arzum Giresun ile Yalova’nın kardeş şehir olmasıdır” dedi.

“Yeriniz Bende Çok Farklı”

Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Giresun’da düzenlemiş olduğu geceye katılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova’da yaşayan Giresun kökenli vatandaşlarımızın kendisinde önemli bir yeri olduğunu belirterek şunları dile getirdi; “Yalova’da bulunan Giresunlu arkadaşlarım benim arkamda durdular bende kendilerine ne söz verdiysem yerine getirdim. Merkez mahallelere ne yapılmışsa daha fazlasını söz verdiğim gibi kenar mahallelere yaptım. Başkan İbrahim Aslan arkadaşım bu geceye davet edince düşünmeden buraya geldim. Burada benim çok değer verdiğim örnek aldığım Kerim Aksu Başkanım var. Benim adım Vefa ne söz verdiysem sözümün arkasındayım Yalova Giresunlular Derneği benim önem verdiğim en fazla ziyaret ettiğim yerdir. Bundan sonra da hep beraber olacağız sizlerin sorunları, sizlerin talepleri bizim önceliğimizdir. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” 

“Vefa Başkan Her Talebimizi Yerine Getirdi”

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu gurbette yaşayan hemşehrileriyle sürekli iletişim halinde olduğunu Yalova’da yaşayan Giresunlu hemşehrilerini köylerinde dahi zaman zaman ziyaret ettiğini hatırlatarak; “Belediye Başkanı olarak 24 saat görevdeyiz. Gittiğim her dernekte sohbette şunu söylüyorum, herkesin farklı siyasi görüşü olabilir. Bizim önceliğimiz beraberliğimiz Giresun’dur. Ben seçildikten sonra parti rozetimi çıkarıyor Giresun rozetini takıyorum. Yalova’da hemşehrilerimi ziyaret ettiğimde taleplerini Vefa Başkan’a götürdüm. kendisi sağ olsun gereğini fazlasıyla yaptı. Dernek Başkanı İbrahim Aslan sağ olsun ne yaparsa bizi arıyor bizde kendisine destek sağlamaya çalışıyoruz. Yalova ile Giresun’un kardeş şehir olma talebi bizimde arzu ettiğimiz bir konu Vefa Başkanla bu konuyu hallederiz. Bu geceye katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Kerim Aksu, gecede Başkan Salman’a özel tasarım fındık plaketi ve Giresun kalite fındık hediye etti. Yalova Giresunlular Derneği kendilerine katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara gecenin anısına plaket verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir