Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16571 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2017 - 13:22

Giresunlular Sultangazi’de İftar Etti

Büyüt
Küçült
Giresunlular Sultangazi’de İftar

Sultangazi Giresunlular Derneği hemşerilerimize ve dernek üyelerine iftar verdi. Kalabalık bir hemşeri topluluğunun katıldığı iftar davetine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ,Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Sultangazi ilçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Bahat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Dr. Hamza Bahat, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, medya mensupları iş ve sanat dünyasından pek çok sayıda isimler katıldı.

Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Alim, Kadın Kolları Başkanı Suna Özbayram, İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneği Başkanı Tülay Tahmaz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Barosu Avukatlarından Av. Büşra Tahmaz, Sarıyer Giresunlular Derneği Başkan Vekili Mustafa Civek, İGEDER Başkanı Arif Dede’de davete iştirak eden hemşehrilerimizdiler.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programı Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Mustafa Kendir’in konukları hoşlaması ve Ramazan ayının manevi havasının yarattığı atmosferin insanlar üzerinde huzura yol açtığını söylemesi ile devam etti.

Ardından ev sahibi sıfatıyla konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ramazan ayının maneviyatı üzerinde duygu ve düşüncelerini paylaştı. Başkan Altunay, “Ramazan bizi birleştiriyor, Ramazan bizi kaynaştırıyor. Ramazan ayı nimetlerle donatıyor. Her taraf iftar sofrası. Çok olandan az olana transferi yaşıyoruz. Bu aydan alacağımız çok ders var” dedi.

Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Mustafa Kendir ve yönetimi, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Demiray ve birlikte ev sahibi olan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay konuklara kusursuz ve mükemmel bir ev sahipliği yaptılar.

İftar sonrası davetliler iftar çadırının bitiğinde otantık masalarda çay sohbetlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdüler.

Haber: Remzi Mamaşoğlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir