Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15466 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Kasım 2016 - 11:39

Bulancak Belediyesi artık daha interaktif

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi artık daha

Her geçen gün gelişen ve büyüyen teknolojiye ayak uyduran Bulancak Belediyesi resmi web sayfasını (www.bulancak.bel.tr)  güncelleyerek daha interaktif ve online duruma getirdi.
 Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın talimatı ile Bulancak Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün özverili çalışmaları sonucunda güncellenen web sayfası vatandaşın daha çok ziyaret edebileceği bir noktaya getirildi.
 HABER, DUYURU VE ETKİNLİKLER
 Güncellenen sayfada Belediye ile ilgili haber, duyuru, meclis kararları,  ihale ilanları ve vefat ilanları  gibi bir çok bilgiye artık ulaşmak artık daha kolay.
 BİLDİRİM DESTEĞİ
 Vatandaşların cep telefonu ya da bilgisayarlarının Google Chrome uygulamasında “www.bulancak.bel.tr” adresini ziyaret ederek ilgili bildirim işlemleri onaylaması ile ilgili siteye eklenen bir çok içerikten cep telefonu ya da bilgisayarlarına bildirim almaları mümkün olacak.
 NÖBETÇİ ECZANE, FINDIK FİYATI, SU VE ELEKTRİK KESİNTİSİ BİLGİLERİ
 Vatandaşın en çok ihtiyaç duyacağı bilgileri derleyen Bulancak Belediyesi vatandaşa sürekli güncel olarak Bulancak’ta ki nöbetçi eczaneler, günlük fındık fiyatı, su ve elektrik kesintileri ile ilgili bilgileri sunmaktadır.
 BULANCAK KENT REHBERİ
 Oluşturulan Kent Rehberi aracılığıyla Bulancak sınırları içerisinde bulunan Eğitim ve Sağlık Kurumları, İbadethaneler, Restoran ve Konaklama yerlerin adres, telefon ve haritadaki yeri konusunda vatandaşa kolaylık sağlıyor.
 MOBİL TELEFON DESTEĞİ
 Yine Bulancak Belediyesi akıllı mobil uygulamaları desteği sunarak vatandaşın cep telefonundan işine yarayabilecek bilgilere en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlamaktadır.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir