Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20876 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2018 - 14:48

Serkan Cihan’dan Mhp İstanbul Milletvekilliği Aday Adaylık Açıklaması

Büyüt
Küçült
Serkan Cihan’dan Mhp İstanbul Milletvekilliği Aday Adaylık

Serkan Cihan, 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Giresun camiasının sevilen, sayılan isimlerinden hemşerimiz iş adamı Serkan Cihan, yaptığı basın açıklamasında MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek tüm dost, arkadaş ve hemşerilerine selam ve sevgilerini göndererek destek talebinde bulundu.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI”DIR.

Davasına ve Türk Milletine daha iyi hizmet edebilmek gayesiyle 24 Haziran milletvekilliği seçimleri için aday adayı olduğunu kaydeden  Serkan Cihan;’’Değerli Dostlarım; 142 yıllık parlamento geleneğimizin, 95 yıllık Cumhuriyet tarihimizin, 72 yıllık çok partili siyaset hayatımızın en önemli seçimlerinden birisi 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacaktır.

Türk milleti önümüzdeki beş yıllık süre zarfında demokratik ve milli görevini üstün bir fedakarlık ruhuyla ifa edecek vekillerini ve Cumhurbaşkanı’nı seçecektir. Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran 2018 seçimlerine üzerinde çalışıp belirlediği iki ana stratejiyle katılacaktır.

Birinci olarak, Cumhurbaşkanı seçiminde adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.Sayın Erdoğan’ın tekraren Cumhurbaşkanı seçilmesi hususunda üstlendiğimiz sorumlulukların, aldığımız kararların gereği samimiyetle, gönül huzuruyla uygulanacak ve uygulatılacaktır.

İkinci stratejimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin 27.Dönem Türkiye Büyük Millet Meclis’inde sayısal ve siyasal ağırlık olarak çok güçlü bir şekilde temsil edilmesini mutlak anlamda tesis ve temin etmektir.

Cumhur İttifakı Türkiye’nin kader seçimlerine mührünü vurup desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacaktır .Amacımızın özü, arayışımızın esası budur. 24 Haziran’dan sonra; itibarlı istikbal, iradeli istiklal Cumhur İttifakıyla gelecektir.

24 Haziran’da Cumhuriyet’in istikbali, milletin istiklali oylanacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi aziz milletimizin her ferdine anlatılacak, yeni sistemin özellik ve içerikleri tek tek paylaşılacaktır.

TBMM’de çok güçlü ve tarihi bir temsil ile yerini alması gereken parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Unutulmasın ki, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri yeni bir sistem mimarisinin milat ve misakı olacaktır.

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden kısa bir süre sonra, 7 Ağustos 2016’da Yenikapı’da bir ruh doğdu, Türkiye için yeni bir kapı açıldı. Daha sonra milletin aklıyla bir ittifak yapıldı. İşte bu nedenle “Cumhur ittifakı millet aklı”dır.

Bu duygu ve düşüncelerle üyesi olmaktan onur ve şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımı genel merkezimize yaptım.Siz değerli dostlarımın desteklerini bekliyorum.

“Cumhur İttifakı Millet Aklıdır “ Destek Sizden Sefer Bizden Zafer Allahındır, Selam ve Dua ile

MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Serkan Cihan

ÖZGEÇMİŞ

2O Temmuz 1977 İstanbul Eyüpsultan Doğumluyum , aslen Giresunluyum.İlkokulu Eyüpsultan Kemerburgaz İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra , orta okulu o dönem Topkapıda bulunan Özel Tercüman Lisesinde ardından liseyide Tozkoparanda yine aynı okulda Özel Tercüman Lisesinde tamamladım.

Ankara Bilkent Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü kazanarak Ankaraya gittim , özel sebeplerden dolayı 2.sınıfta okulu bırakıp İstanbula dönerek iş hayatına babama yardımcı olmak için işe başladım.

20 yıldır kendi şirketlerimizde yönetici olarak çalışmaktayım, çevre temizlik , inşaat hafriyat gibi sektörlerde faaliyet göstermekteyiz, şirket merkezimiz İstanbul Eyüpsultandadır.Evliyim 3 çocuk babasıyım , 15 yıldır Giresun sivil toplum kuruluşlarında görev almaktayım,Giresunspor taraftarıyım ve maçları tribünde takip etmeye çalışıyorum.

Oğuz Türklerinin Üçoklar Kolundan Gök Hanın Soyundan Savaşçı Çepni Boylu Türk Oğlu Giresunluyum , İslam aleminin dördüncü kutsal mekanı Eyüp Sultan Camiinin bulunduğu Eyüpsultan İlçesindenim.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir