Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13942 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2017 - 12:04

Güce’de Devlet Millet El Ele

Büyüt
Küçült
Güce’de Devlet Millet El

Güce Köylere Hizmet Götürme Birliğine Yeni İş Makinesi

GİRESUN(Hayri BAHADIR)Güce Köylere Hizmet Götürme Birliğine Yeni İş Makinesi.

Güce Köylere Hizmet Götürme Birliği adına alınan yeni iş makinesi hizmete girdi.

Giresun Valiliği, İl Özel İdaresi ve Güce halkının desteği ile köylerin hizmetinde kullanılmak üzere Carmix mobil beton aracı belediyenin vermiş olduğu iftar programından sonra yapılan dualarla birlikte hizmete girdi.

Belediye Meydanında yapılan törende konuşan Kaymakam Köleoğlu, iş makinesini devlet ve millet işbirliği ile satın alındığını söyledi.

Güce Köylere Hizmet Götürme Birliğine kazandırılan Carmix Mobil Beton makinesi ile birlikte ilçeye bağlı köylerde betonsuz yol kalmayacağını ifade eden Kaymakam Köleoğlu,”Güce Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve halkın desteğiyle köylerin hizmetinde kullanılmak üzere Carmix mobil beton aracı alımı yapılmıştır. Bu araç sayesinde ilçe genelinde çamur olan, araçların ulaşımda sıkıntı yaşanan yolların kalmamasını hedefliyoruz. Bu aracın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Hasan Karahan’a İl Özel İdare Sekreteri Hüseyin Taşkın’a, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’e,AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Salih Bal’a,İl Genel Meclis Üyelerine,Güce Kuran Kursu Yaptırma Derneği Başkanı Ahmet Boduroğlu’na,Usta İnşaat Martı HES İbrahim Usta’ya,Metin Lojistikten Metin Karakuş’a,Karadeniz İnşaat Adnan Kara’ya,Mavera İnşaat İbrahim ve Mehmet Al’a,Oklar Otomotiv İsa ve Fikret Ok,İlit Köyü İmam Hatibi Ümit Güler’e,Hüseyin Kır’a,Güce Müftüsü Mustafa kayış ve Müftülük Personeline,Coşkun Market İbrahim Coşkun’a,BOD Yapı dan İrfan Orhan Aydın’a,Ak Kardeşler Dönercilikten Mehmet Ak’a,Şahin Harfiyattan Osman Müslüm Şahin’e,Recep Himmet’e,İS-BA İnşaattan İsmail Bulat ve Kardeşlerine,Şıhoğlu Rot Balans Mehmet Ali Şahin’e,Kılıç Kuyumculuktan Bahtiyar Kılıç’a,Çakıro Mustafa Şen’e,Al Mobilyadan Mustafa Al’a,İlit Köyü Derneğinden Pınar Al’a,Dayıcık Derneğinden Olgun Bayram’a,Fırın-Sarıyar Derneğinden Ercan Kütük’e,Boncukçukur Derneğinden Yakup Çukur’a,Mehmet Ali Himmet’e,Gürağaç Derneğinden Salim Erol’a,Tekkeköy Derneğinden İzzet Özdemir’e,Güceliler Derneğinden Fatih Akdoğan’a,Fındıkkale Turizmden Abdullah-Turgut Gedik’e,Feridun Aydın’a,Özgür yapıdan Ahmet Geçgel’e,Dursun Aydın’a,Hasan Aydın’a,İsmail Aydın’a,Abdi Aydın’a,Mustafa Aydın’a,Haceli Aydın’a,İlhami Aydın’a,Hasan Ali Aydın’a,Mehmet Aydın’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İş makinesinin ilçemize, köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir