Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 28566 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2019 - 18:19

Harşıt’ın Yiğitleri’ne Klip Çekildi

Büyüt
Küçült
Harşıt’ın Yiğitleri’ne Klip


Söz ve Müziği Ozan Gezgini mahlaslı Adem Güney’e ait olan ve Ayşe Karaçam’ın Gitme Sevdiğim albümünde yer alan Harşit’in Yiğitleri türküsünün klip çekimleri tamamlandı.
Sponsorluğunu Harşıt’ın Şadı Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Almanya’da yaşayan Bavyera Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanı, Erdal Pirdal’ın üstlendiği klibin çekimleri Harşıt’ta yapıldı. Genel Koordinatörlüğünü Adem Güney’in üstlendiği klibin yönetmenliğini Kamil İşçan ve H. Osman Akkaya yaptı. Klip çekimlerinde Harşit Savunması ile ilgili yazılan tiyatro eserini birçok kez oynayan Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri rol aldı.
Harşit’in Yiğitleri türküsünün söz yazarı ve klibin genel koordinatörü Adem Güney (Ozan Gezgini) yaptığı açıklamada “1. Dünya Savaşı’nın en zor cephelerinden olup şanlı tarihimize “Harşıt Savunması” olarak geçen ve 1916-1918 yılları arasında Harşıt Vadisinde yaşanan, “Anadolu’nun Çanakkalesi” diye de adlandırılıp Dünya Savaş Tarihine altın harflerle yazılan büyük mücadelenin türküsü “Harşıt’ın Yiğitleri” türküsüne Doğankent’te gerçekleştirdiğimiz ve içerisinde tarihi görüntülerde olan klibimizin çekimlerine katkı sağlayan kendisi de Harşıtlı olan değerli sponsorumuz Erdal Pirdal başta olmak üzere emeği geçen Doğankent’in yerel yöneticilerine, Doğankent halkına, sanatçılarımız, oyuncularımız ve yönetmenlerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma yaptık, en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak klibimizi yayına hazırlayacağız.” dedi.

Abdullah Öner MERAL
Giresun Medya Platformu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir