Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10711 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2017 - 00:08

Hastane Müdürümüz Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi

Büyüt
Küçült
Hastane Müdürümüz Yapılan Çalışmaları

Alucra Devlet Hastanesinde başarılı çalışmalarla güzel işlere imza atan İdari ve Mali İşler müdürü Engin Gökçe hastanemizde iki buçuk yılda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

04.02.2015 tarihinde Alucra Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler müdürü olarak göreve başlayan Engin Gökçe, eski binada ilk olarak hastanenin iç yapısında düzenlemelere gitti.

Yapılan çalışmalar şöyle:

Kullanılamayan vede oldukça eski ve banyo usulü çalışan konversiyonel röntgen cihazı idi. Bunun yerine son sistem Dijital Röntgen cihazı kurulumunu hastanemize kazandırıldı.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr.Adem AKTAŞ’ın hastanemize katılımı öncesi atıl durumda olan ameliyathanemiz yenilenerek endoskopi, kolonoskopi, sünnet gibi cerrahi işlemlere başlandı. Hastanemizde bu süreçte 123 adet endoskopi, 49 adet kolonoskopi ve 185 adet sünnet işlemi gerçekleştirilmiştir.

Sadece tek uzman ile çalışan hastanemiz yapılan girişimler sonucu uzman hekim sayısı 3 e çıkarıldı, bunlar dahiliye, genel cerrahi ve aile hekimliği uzmanlık alanlarıdır.

Diş ünitesinde ciddi gayretler oldu, ünite sayı tek iken ikiye çıkarılmış ve iki diş hekimimiz birden hizmet vermeye başlamıştır.

İlçe tarihinde bir ilk olarak hastanemizde diş protez hizmeti başlamıştır. Yapılan çalışmalarla ilk 6 ayda yaklaşık 145 hastamıza protez çalışması yapılmıştır.

Yeni hastane binamızın yer teslimi yapılıp, Mayıs 2015’de inşaat çalışmaları başlamıştır. 2017 yılı temmuz ağustos aylarında açılması planlanmaktadır.

Hastane müdürümüz Engin Gökçe, Başhekimimiz Dr.Turan Kaan Karakaya ile ilçemize en iyi hizmeti vermek amacı ile çaba gayret ediyoruz. Yapılan bu çalışmalarda büyük desteği olan sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’ye ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir