Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4801 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2022 - 08:59

Kent Konseyi toplandı

Büyüt
Küçült
Kent Konseyi
Giresun Kent Konseyi Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında toplandı.

 

Konseyin pandemi sürecinde gündemine aldığı konular Aytekin Şenlikoğlu tarafından yürütme kurulu üyeleriyle tek tek işlendi. Kent konseyi konularında Başkan Şenlikoğlu neler yaptıklarını, programa alınan konuları ve yapacaklarını anlattı. Başkan Şenlikoğlu, “Kent konseyi üyelerimizle şehrimizin ortak akıl ve ortak çalışma planlarıyla, sayın belediye başkanımızla daha güzel yaşanabilir bir Giresun için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Mürşit Gürel ise, “İstişare şeklinde geçen toplantıda güzel çalışmalar yaptık. Programa alınan projelendirilmiş konuların Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri tarafından her zaman desteklenecektir. Bu toplantıda yaptığı çalışmalarıyla ve yapacağı projeleriyle Giresun’la ilgili konulara ayrıntısıyla hakim olması ve çözüm önerileri çalışmaları gerçekten bizleri Giresun’un geleceği için çok umutlandırdı. Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ve bu çabalarını her zaman kent konseyi olarak destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir