Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5725 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   28 Mart 2022 - 09:46

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK: YOLUN SONU BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE ÇIKIYOR

Büyüt
Küçült
MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK: YOLUN SONU BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE

 

milletvekili öztürk: yolun sonu büyük ve güçlü Türkiye’ye çıkıyor

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, AK Parti Giresun Ä°l BaÅŸkanlığı'nın Mart ayı Daraltılmış Ä°l Danışma Kurulu Toplantısı'na katılarak konuÅŸma yaptı.

Toplantıda partililere seslenen Milletvekili Öztürk, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmaların devam ettiÄŸini söyledi.

Öztürk, ’Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde bugün geldiÄŸi yere bakılınca reformların, kat edilen mesafenin çok büyük bir bölümünün altında AK Parti hükümetlerinin imzasının olduÄŸu görülecektir. Ülkemizi, Cumhuriyet tarihinde yapılanın tamamını 5’e, 10’a katlayan eserlerle donattık. Her alanda, hak ettiÄŸi hizmetlere kavuÅŸturduÄŸumuz Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmalarımız halen devam etmektedir. Salgın döneminde herkes içine kapanırken Türkiye’nin ihracata ve üretime yüklenmesinin amacı bu fırsatı deÄŸerlendirmektir. Döviz kuru üzerinden ekonomimizi çökertmeye çalıştılar. Allah’a ÅŸükür, alınan tedbirlerle bu sinsi plan etkisiz hale getirildi. Salgının küresel enerji ve emtia fiyatlarında yol açtığı fevkalade artışların ve kur dalgalanmalarının etkisiyle enflasyonda arzu etmediÄŸimiz artış yaÅŸandı. Hükümetimiz çalışanlarımızı hayat pahalılığı altında ezdirmemek için ciddi iyileÅŸtirmeler yaptı, yapıyor. Sayın CumhurbaÅŸkanımız, geliÅŸmelere göre, enflasyon farkı baÅŸta olmak üzere tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceklerini açıkladı. Ekonomik sıkıntıların getirdiÄŸi yükün ‘’sadece vatandaşımızın özellikle de iÅŸçimizin, memurumuzun, emeklilerimizin, çalışanlarımızın sırtına binmesine kesinlikle izin vermeyeceklerini; Türkiye’yi son 20 yılda, nasıl bir asır ileriye taşıdılarsa bugünkü sorunları, sıkıntıları çözeceklerini, bunun için gereken inanca, ruha, birikime, pratiÄŸe, kararlılığa sahip olduklarını’’ ifade ettiler’ dedi.

Hep birlikte tarihi bir mücadele yürütüyoruz

Türkiye’nin bir dönüm noktasından geçtiÄŸini belirten Öztürk, sözlerine ÅŸöyle devam etti: ‘Ä°nsanlar ve toplumlar gibi devletlerin de tarihlerinde önemli dönüm noktaları vardır. Türkiye iÅŸte böyle bir dönüm noktasından geçiyor. Hep birlikte tarihi bir mücadele yürütüyoruz. Ä°nanıyoruz ki bu yolun sonu büyük ve güçlü Türkiye’ye çıkıyor. Büyük ve güçlü Türkiye demek müreffeh bir millet ve onun müreffeh bireyleri demektir. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma sözümüz bu hedefin en belirgin sembolüdür. Bu mücadeleyi yürütürken inÅŸallah enflasyon baÅŸta olmak üzere yaÅŸadığımız her sıkıntının da üstesinden geleceÄŸiz. Küresel baronların oyunlarını nasıl bozduysak, Allah’ın izniyle hayat pahalılığı meselesini de çözecek, milletimizin hak ettiÄŸi refah düzeyine gelmesini saÄŸlamak için ne gerekiyorsa yapacağız’



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir