Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13642 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2018 - 01:18

Başkan Yakar: Otopark sorunu tarih olacak

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar: Otopark sorunu tarih

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Öğretmenevi karşısında devam eden yeraltı otopark inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Öğretmenevi- İskele kavşağı arasında yeraltı otoparkı olarak planlanan alanda birinci ve ikinci etap kaba inşaatları tamamlanırken, bugün itibarı ile üçüncü etabın zemin betonunun atıldığını belirten Başkan Yakar, kısa süre içinde bu alanda planladığımız otoparklarımızı tamamlayarak hizmete açacağız. Günümüzün en önemli problemlerinden biri haline gelen şehir içi otopark sorunu ilçemizde hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz yeni otoparklarla artık tarih olacak. Daha önce Emniyet amirliği karşısında ve kapalı Pazar yeri alanında oluşturduğumuz otoparklarımızla birlikte yaklaşık bin araçlık bir kapasiteye ulaşacak otoparklarımız Bulancak’ta ciddi anlamda rahatlatma sağlayacaktır. Otoparkların hayata geçmesiyle şehir içi trafiği de rahatlayacaktır. İlçemiz, yaşadığımız şehir için her şeyin en iyisini yapmak için gayretli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Sahada devam eden çalışmaları inceledi

Belediye Başkanı Yakar, gün içerisinde Bulancak’ın muhtelif yerlerinde devam eden çalışmaları da yerinde inceleyerek, ilgili müdürlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şehir içinde devam eden parke onarımları, mevcut çocuk parklarında sürdürülen onarım ve bakım çalışmaları ve Emecen Mevkiinde devam eden SSB yol çalışmalarını inceleyen Başkan Yakar, bu ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vali ve Kaymakamla OSB’de toplantıya katıldı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’la birlikte Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, 2. OSB’de devam eden çalışmalar ve yatırımcı firmaların görüşüldüğü toplantıya da katılan Başkan Yakar, yapılan istişarelere iştirak etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir