Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14302 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2020 - 21:17

KEŞAP'TA DOĞALGAZ AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Büyüt
Küçült
KEŞAPTA DOĞALGAZ AÇILIŞ TÖRENİ

 

Keşap'ta Doğalgaza kavuşması nedeniyle ‘Doğalgaz Meşale Yakma Töreni’ yapıldı.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, yerel seçimler öncesi vaatleri arasında yer alan doğalgaz sözü gerçeğe dönüştü.

Uzun süredir Keşap’ın doğalgaza kavuşması için çaba harcayan Emür’ün yoğun çabası sonuç verdi ve dün akşam kentte ilk kez doğalgazın ateşi yandı.

Bir Sevdadır caddesinde görkemli törenle Keşap doğalgazına kavuştu.

Törene, Keşap Kaymakamı Çetin Kılınç, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirket Müdürü Doğan Güller, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katılırken, koronavirüs tedbirleri sıkı şekilde uygulandı.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, burada yaptığı konuşmada,  prestij projesi doğalgaz aboneliklerinin 15 Aralıkta da başlayacağını söyledi.

“Öncelikle cenabı Allahın selamı rahmeti hepimizin üzerine olsun.” diyen Emür, sözlerini şöyle konuştu:

“Tez zamanda bu korona virüsten, hastalıktan ve maskelerden hepimizi rabbim kurtarsın. Sayın kaymakamım, ilçemizin değerli müdürleri, değerli Keşap halkımız hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Biz normalde açılışlarımızı ulusal bir sanatçı getirip en az 3-4 bin kişilik bir kalabalık ile yapıyorduk. Ama bu pandemi sürecinden dolayı katılımı kısıtlı tutarak daha minimize ederek ve vakit geçirmeden bir an öncede bana da çok sorulduğu için açıp hizmete sunalım istedik. Değerli misafirlerimiz doğalgaz için yola çıktığımızda ve bunu seçim beyannamemizde yazdığımızda çoğu kişi bizimle dalga geçti. Mümkün değil” dedi.

Emür,”Süreç devam etti. Üç kademeli bir süreçti. Bunun ilk kademesi, BDDK'dan lisans alınmasıydı. Önce o lisans alındı. Sonra BOTAŞ Genel Müdürlüğümüzün kabul etmesi gerekiyordu. Uzun süreçler sonucunda onu da tamamladık. Daha sonra AKSA Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğümüz bize bu noktada çok yardımcı oldular. Çok teşekkür ediyoruz. Üçlü süreci yaklaşık 3-4 yıllık bir süreçten sonra tamamladık. Şükürler olsun. Çünkü biz kolay kolay bir söz vermeyiz. Bir sözü verdiğimiz zaman da Allah’ın izniyle de yere getiririz. Bugünde uzun zamandır bana soruluyordu. Doğalgaz ne zaman gelecek, ne zaman açılış olacak, ne zaman abonelikler yapılacak.Artık bu sorulara komple cevap verme vaktidir. Şelalade yanacak olan gaz doğalgazdır. İnşallah bu süreç tamamlanacak. Bu akşam ilk aboneliği Keşap Belediyemize bölge müdürümüzle beraber protokol ile biz yapacağız. Şu an ilan ediyorum.” Diye konuştu.

15 Aralık günü aboneler belediye binasında aboneliklerin başlayacağını aktaran Emür, şunları ifade etti: Abonelikler sonrası binalarınızda doğalgaz bağlatabileceksiniz. Doğalgazın nimetini evlere geldiğinde şofbenlerinde, aygazınızda ve ısınmak için yaktığınızda nasıl bir hizmet olduğunu anlayacaksınız. Malum korona süreci son zamanlarda  artış göstermeye devam ediyor. Özellikle maske, mesafe ve hijyen kurlarına olduğunca uyalım. Son zamanlar da hasta ve vaka sayımız arttı. Belediyemiz bu noktada da 7/24 hizmetinizde. Hasta olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için 24 saat belediyemizi arayabilir. Benim cep telefonum herkeste var. Ya da belediyemizi arayıp bana ulaşabilirsiniz. Özellikle hasta olan vatandaşlarımız sıkıntıya düşüyorlar. Bu sorunları yaşamamaları noktasında biz 24 saat esasına göre her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Bu sıkıntılı süreci hep beraber kurallara riayet ederek atlatacağız.” “Önümüzdeki aylarda yıllarda hem Türkiye’mizde hem de Keşap’ımızda güzel şeyler olacak.” Diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:“Korona hastalığı biter bitmez hem koronadan kurtulmanın hem de önümüzdeki açılışları yapmak için beraber bir konser yapacağız. Keşap’ı her daim bir adım daha öteye taşımak için inandığımız yolda yürümeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Keşap Turizm Fakültesi, bisiklet ve yürüyüş yolları ve söz verdiğimiz birçok projeyi tamamladık. Önümüzdeki süreçte Batı Çıkışı Köprülü Kavşak, belediye hizmet binamız, kapalı spor salonu, millet bahçesi gibi projelerimizin temelleri atıldı. Onlarında bir iki sene içerisinde açılışını yapacağız. Allah mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin bizim için Keşap bir sevdadır. Bu görevde olduğumuz sürece, bu ten bu canda olduğu sürece Keşap’a hizmet etmeye ölene kadar devam edeceğiz. Bu güzel günümüze katılarak, mesaj atarak ve  telefonla arayarak eşlik eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Durmak yok yola devam. Keşap için aşkla; inandığımız yolda, yorulmadan çalışmaya devam! Bir sevdadır Keşap.”

Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirket Müdürü Doğan Güller ve Keşap Kaymakamı Çetin Kılınç da konuşma yaptı.

Protokolün kurdele kesmesi ile doğalgaz meşalesi yandı. Aynı anda havai fişek gösterileri ve dilek feneri ile sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir