Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18642 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Mart 2018 - 01:04

Kimsenin emeğimizi çalmasına müsade etmeyeceğiz.

Büyüt
Küçült
Kimsenin emeğimizi çalmasına müsade


Giresun Emlakçılar Odası Başkanı Hakkı Özdemir seyyar emlakçıların sektöre darbe vurduğunu dile getirip “Kimsenin emeğimizi çalmasına müsade etmeyeceğiz”dedi.
Giresun Emlakçılar Odası seçimli genel kurulu yapıldı. Giresun Esnaf Sanatkarlar Odası binasının toplantı salonunda yapılan genel kurula yeterli üye sayısı ulaşılarak seçimli genel kurul yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Başkan Hakkı Özdemir güven tazeledi.
Genel kurulda divan başkanlığına Giresun Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara seçildi. Kara yaptığı konuşmada esnafın sorunlarına temas etti.
GESOB Başkanı Kara, esnaf ve sanatkarlar olarak 2018 yılından umutlu olduklarının altını çizerek, “2017 yılının esnaf açısından zor bir yıl oldu. Hükümetimizin KOSGEB ve kredi kefalet kooperatifleri aracılığıyla esnaf ve sanatkarımıza büyük desteği oldu ama, esnafımız borcu borçla kapatmak zorunda kaldı. Esnafımız kullandığı kredi ile iş yapamadı, borç ödedi. Esnaflarında iş yaparak, ayakta dura bilmesi için kamu yatırımları ve istidam alanları artırılmalıdır. Sadece fındık ve memur ile emekli maaşına dayalı bir Giresun ekonomisinden çok fazla bir şey beklemek doğru değil. Giresun ekonomisi için güney çevre yolu olmazsa olmazdır” dedi.
Genel Kurulda konuşma yapan Emlakçılar Odası Başkanı Hakkı Özdemir de seyyar emlakçılardan ve müşterilerden şikayetlerini dile getirdi . Özdemir “Giresun da çok sayıda seyyar emlakçı bulunmakta , bunlar devlete beş kuruş vergi ödemeyip piyasada iş yapmaktadırlar. Emlakçı kardeşlerimizin portföyünde bulunan gayrımenkullerin sahiplerini bularak , onların satışını yapmakta, yada kendilerini mal sahiplerine emlakçı olarak tanıtıp iş yapmaktadırlar. İnşaallah meclisten yeni çıkacak yeni kanunla bunların önüne geçilecektir. Bunların hepsini isim isim Maliye’ye bildirerek ceza almalırın sağlıyacağız. Emlakçı olarak yanlış iş yapanları da kendi içimzide cezalandıracağız. Bütün Emlakçılar olarak bundan sonra hiçbir müşteriden sözleşmesiz iş almayacağız. Böylelikle hem müşteriyi hem kendimizi hukuken koruyacağız. Bütün haksızlıkların önüne geçeceğiz”dedi.
Konuşmaların ardından yapılan tek listeli seçimde  yönetim kuruluna şu isimler seçildi.
Hakkı Özdemir , Turhan Sinirlioğlu , Zeliha Kara , Abdullah Uğurlu, Ali Altıyaprak, Kadir Bayram , Sedat Elmalı , D. Ali Aygün, Adil Yaman, Yaşar Akyol, Nevzat Aslan, Metin Yılmaz, Mustafa İnç, Suat Nurdemir, Zeki Yayla, Nebahat Cinel



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir