Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11721 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2018 - 11:50

YAĞLIDERESPOR'A DESTEK GECESİ DÜZENLENECEK

Büyüt
Küçült
YAĞLIDERESPORA DESTEK GECESİ

YAĞLIDERESPOR'A AMERİKA'DA 5 MAYIS CUMARTESİ AKŞAMI DESTEK GECESİ DÜZENLENECEK
Türk Amerikan Giresunlular Derneği tarafından 5 Mayıs Cumartesi akşamı Yağlıderespor’a destek amaçlı gece düzenleyeceği bildirildi.
Dernek’ten yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:
5 Mayıs 2018 Cumartesi akşam Giresun İlimizin Şirin ilçesi Yağlıderespor bulunmuş olduğu Amatör Ligde namağlup şampiyon oldu. Türk Amerikan toplumu içinde yoğun bir nüfusa sahip olan Yağlıdere hemşerilerimizle Yağlıdere Spora destek amaçlı bir gece düzenliyoruz bütün hemşerilerimiz davetlidir. Bu güzel günde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarızProgram saat 8 -12 arası Dernek binamızda yapılacak mahalli sanatçılarımız bizlere eşlik edecekler umarım güzel bir akşam olacak sizlerin katkılarıyla.Katılım payı kişi başına 60 dolar olacaktır.Yerimiz sınırlı olduğundan katılmak isteyen arkadaşlarımız şu numaralardan irtibata geçerek gerekli bilgiyi alabilirler 732 991 2549. İlhan Kodalak 215 3174341 Mustafa Ekiz arkadaşımızdan bilgi alabilirsiniz
Organizasyon sorumlularından Yağlıderespor’un eski futbolcularından Mustafa Ekiz, ise yaptığı kısa açıklamada, Gerçek Yaglıderelilerin dargındı,konuşmuyordu,yoğundu,işi vardı, demeden bir araya gelip kaynaşarak Yağlıdere ve Yağlıdere spor için el ele vererek gerçek Yağlıdereli olduklarını gösterecek bu geceye bütün Yaglıdereliler davetlidir.’’diye konuştu.
Gecede, Conta Kemal, Orhan Kaya, Aydın Yılmaz, Nuri Kahveci, Bülent Cakaroglu ve Nedim Bölükbaşı sahne alacak.
FATİH AYTEKİN ÖZDEMİR



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir