Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9147 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2016 - 11:41

1. Uluslararası Karadeniz Çevre Bilimleri Kongresi

Büyüt
Küçült
1. Uluslararası Karadeniz Çevre Bilimleri
Sayın Valimiz, 1. Uluslararası Karadeniz Çevre Bilimleri Kongresine Katıldı

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Giresun Üniversitesi (GRÜ) tarafından düzenlenen “1. Uluslararası Karadeniz Çevre Bilimleri Kongresi” açılış programına katıldı.

Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “1. Uluslararası Karadeniz Çevre Bilimleri Kongresi” 31 Ağustos – 3 Eylül 2016 tarihleri arasında Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Rektörlük Binası Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı birçok katılımcının yer aldığı programın açılışı bugün saat 11.00 de geniş bir katılımla gerçekleştirilirken, bu yıl ilki düzenlenen ve asıl amacı; çevre bilimi üzerine çalışan araştırmacılar, eğitimciler, öğrenciler, profesyoneller ve diğer grupları bilimsel bir çatı altında bir araya getirmek olan kongrede, 22 ülkeden 225 sözlü ve 259 poster sunumu yapmak üzere 400’ü aşkın katılımcı yer alıyor.

Kongrenin ana başlıkları; Hava kirliliği ve yönetimi, Su kirliliği ve yönetimi, Toprak kirliliği ve yönetimi, Temiz ve sürdürülebilir teknoloji, Çevre toksikolojisi, Çevre Yönetimi, Katı atık yönetimi, Gürültü kirliliği ve yönetimi olarak belirlenirken, 6 farklı salonda aynı anda sunumların gerçekleştirileceği kongre, en iyi 3 poster ödülünün ve plaketlerin takdimi ile Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılacak kapanış töreni ile sona erecek.

Açılış programına; Vali Hasan Karahan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, akademisyenler ve davetliler katıldı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir