Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7349 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2021 - 15:42

Giresun 2. OSB yeni yatırımlarla büyüyecek

Büyüt
Küçült
Giresun 2. OSB yeni yatırımlarla

Bulancak Pazarsuyu’nda kurulan Giresun 2. OSB için yatırım görüşmelerini sürdüren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Giresun ekonomisine ve istihdamına şimdiden büyük katkı sağlayan 2. OSB yeni yatırımlarla büyüyüşünü sürdürecek” dedi.

Konumu ve kolay ulaşılabilirliği ile önemli sanayi yatırımları için bir cazibe merkezi haline gelen Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinin mevcut yatırımlarla bile şimdiden Giresun’a ekonomik ve istihdam alanında büyük katkılar sunduğuna dikkat çeken Bulancak Belediye Başkanı ve 2. OSB Başkan Vekili Recep Yakar, yeni yatırımcılarla büyüyüşünü sürdürecek 2. OSB’mizin Giresun ekonomisine katkısı katlanarak artacaktır dedi.

FLO İle Görüştüler

Giresun Valisi Enver Ünlü ile birlikte Valilik makamında, ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren bir yatırımın bölgemizde faaliyete geçmesi için FLO Genel Müdürü Tahir Bayraksoy ile istişarede bulunduklarını ifade eden Yakar, Bu projenin hayata geçmesi ile yaklaşık 200 kişiye de iş istihdamı sağlanacak. Görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Başkan Yakar, projenin detaylandırılarak hızla hayata geçirilmesi konusunda mutabık kaldıklarını belirtti.

GİRSAN’I ziyaret ettiler

AK Parti Giresun Mv. Kadir Aydın’la birlikte Giresun 2. OSB’de yeni fabrikasında üretime başlayan GİRSAN’ı ziyaret eden Belediye Başkanı ve 2. OSB Başka Vekili Recep Yakar, “Hafif silah sanayii alanında ilimizin adını dünyaya duyuran GİRSAN Silah Fabrikasını Milletvekilimiz Kadir Aydın ile ziyaret ettik. Üretim hatları hakkında bilgilenerek bir kez daha gururlandık. 30’un üzerinde tabanca, 3 çeşit Av Tüfeği ve Milli Piyade Tüfeği üretebilen dev bir kuruluş haline gelen GİRSAN Silah A.Ş. ülkemizin önemli Savunma Sanayi kuruluşlarından da biri haline gelmiştir. GİRSAN sahiplerinden Nevzat Cürgül Bey’e ve kardeşlerine nezaket ve ilgilerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının büyüyerek devam etmesini dileriz” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir