Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6121 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2022 - 08:46

Kamuoyuna duyuru

Büyüt
Küçült
Kamuoyuna

 

KAMUOYUNA DUYURU

Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında gerçekleri saptırarak, Giresun Belediyesi’ni yıpratmak ve karalamak maksadıyla yapılan asılsız haberler olduğunu ibretle takip etmekteyiz.

Ülkemizin her kamu-kurum ve kuruluşlarında olması gerektiği gibi Giresun Belediyesi de kurumsal yapıyla yönetilen bir Devlet kurumudur. Belediyemizin tüm birimlerinin yönetimi, görevi, yetki ve sorumlulukları, çalışma usûl ve esasları “Belediye Kanuna” göre çok net şekilde bellidir.

Öncelikle şu çok iyi bilinmelidir ki; İddia edilen konuda personel mesaileri 2018 yılına aittir. Bu personellerin bir önceki dönem “Geriye Dönük” mesai alacakları için hukuki yollara başvurduklarının altını çizmek gerekmektedir.

Bu konuda açıklama yapan siyasilerin ve destekçilerinin kendi dönemlerine ait mesai borçları olduğunun üzerini kapatma girişimlerini hayretle gözlemliyoruz. “Çamur at, izi kalsın” politikasını benimseyen bu zihniyetin haksızken güçlü olmaya çalışması ve alışılmış sistemin bozulmasından rahatsız olduklarını açıkça görüyoruz.

Tüm belediyelerde olduğu gibi bütün kamu kurumu ya da kuruluşlarında idari kararların veya tasarrufların, aksaklıkları ve sorunları gidermek için olduğu bilinmelidir. Yapılan yer değişiklikleri kurum içi rutin düzenlemeler olup, bu yönde atılan adım İtfaiye Müdürlüğümüzün işçi kadrosu ile çalışan personellerimizin daha kurumsal ve daha profesyonel bir yapıya geçişini sağlayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Yerel Yönetimlerde Giresun halkına hizmet etmek için yetki verdiği kurumumuza karşı, asılsız iddialar ve gerçekleri çarpıtarak başlatılan bilinçli karalama kampanyaları için mesai harcayan bu zihniyeti ve destekçilerini kınıyoruz. Giresun Belediyemizin personel yapısı üzerinden kirli siyasi hesaplar yapmaya çalışanlar için gerekli tüm hukuki sürecin başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Saygılarımızla…



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir