Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25021 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2018 - 17:42

Ortak Paydamız Giresun Sevdası

Büyüt
Küçült
Ortak Paydamız Giresun


Giresun Federasyonu yöneticileri ile Giresun Medya Platformu yöneticileri ‘Ortak paydamız Giresun Sevdası’ diyerek bir araya geldiler.
23-28 Ekim tarihlerinde yapılacak ‘’Giresun Günleri’’ ile Giresun gündeminde öne çıkan konular hakkında istişare ve görüş alışverişinde bulundular.
Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu’nun iş yerinde yapılan ön toplantıda gündemdeki konularında dile getirildiği toplantıda görüş ve düşüncelerini paylaşan ve toplantı daveti için teşekkürlerini sunan Giresun Medya Platformu yönetim kurulu üyeleri tek tek görüşlerini açıklayarak tavsiye niteliğinde konuların ele alınmasını önerdi.
Ev sahipliğinden dolayı Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu’ya teşekkür eden Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, “ekip arkadaşlarımın hepsi haber üreten, STK’ların en büyük destekçisi toplum yararına gönüllü faaliyet gösteren ve ortak paydaları Giresun sevdası olan arkadaşlardır. Giresun Medya Platformu ile 12 yıl boyunca Giresun Federasyonu ile yaptığımız iletişim alanında iş birliğini daha güçlendirerek Giresun camiasının birlik, beraberliğine katkı sunmaktır.
Giresun ortak paydasında yapacağımız her çalışma bu şehrin en büyük sermayesi olacaktır. Bu gücümüzü ve potansiyelimizi herkes görmeli ve bilmelidir’ ’dedi
Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu; ’Amacımız toplumsal birlikteliği öne çıkarmak, doğduğumuz toprakların kültürünü doğal güzelliklerini tanıtmak ve doyduğumuz topraklarda gücümüzü ortaya çıkarmak ve halkımızla kaynaşmasını sağlamak, marka ‘Şimdi Giresun Zamanı’’ sloganı “Giresunlunun kalbi her sene olduğu gibi Giresun Günlerinde atacak ve efsane ‘’Giresun gabuğunu gırdı” sloganı ile insanların hafızalarına yer ettik ve etmeye devam edeceğiz" dedi.
Giresun turizmine dair sorunların öne çıktığı ve konu ilgili yoğun istişarelerin konuşulduğu ve tartışıldığı toplantıda, önümüzdeki zaman dilimi içinde geniş bir toplantı yapılarak kamuoyuna açıklama yapılacağı kararı alındı.
Oldukça verimli geçen toplantıya Giresun federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu ve Başkan yardımcıları Murat Ay ile Zafer Tahmaz katılırken, Giresun Medya Platformu olarak Başkan Sadi Toygar ile Başkan Yardımcıları Metin Ruşen, Aydın Kömürcü ve Kazım Karaçoban katıldılar.
Giresun Günlerinin yapılacağı Yenikapı Etkinlik Alanı hakkında bilgi veren Federasyon Başkan Mehmet Kuğu, ödüller ve plâketler ile ilgili ofis standı önünde hatıra fotoğrafı çekiminde sonra Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Giresun ve Şebinkarahisar doğal güzelliklerini sergileyen körüklü kartpostalı Başkan Kuğu’ya hediye etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir