Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8301 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Şubat 2022 - 17:57

Bulancaklı Hemşerimiz Uktenur Çatal, Satrançta İkincisi Oldu

Büyüt
Küçült
Bulancaklı Hemşerimiz Uktenur Çatal, Satrançta İkincisi

 


Türkiye Satranç Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Bayanlar Şampiyonası İstanbul il birinciliği maçları bugün sona erdi.

Giresun Vakfı bursiyeri ve Satranç B Milli Takım oyuncusu Uktenur Çatal çok başarılı bir performans sergileyerek yarım puanlık farkla İstanbul Kadınlar Satranç Şampiyonasında ikincilik kupasını kaldırdı. Çok zorlu maçların sergilendiği turnuvaya İstanbul dışından da birçok spor kulübün sporcusu iştirak etti.

65 sporcunun katıldığı turnuvada 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden milli sporcumuz kendilerine destek olan Giresun Vakfının yönetim kurulu üyelerine ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıci'ya teşekkür etti.

İistanbul Spor İl Müdürü Cemil Boz’un da katıldığı ödül töreninde ikincilik kupasını ve ödülünü Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın elinden alan Uktenur Çatal uzun bir pandemi sonrasında katıldığı turnuvada oldukça güçlü milli takım klasmanında sporcularla karşılaştı.

Sporcumuz Uktenur Çatal daha sonra ikincilik kupasını 12 yaş altı engelli bir satranç oyuncusuna armağan ederek büyük jest yaptı.

Bulancaklı Türkiye B Milli Satranç oyuncusu Uktenur Çatal’ı 5 Martta Balıkesir Ayvalık'ta düzenlenecek Türkiye Kadınlar Satranç Turnuvasının ardından aynı tarihlerde Bosna'daki Avrupa Bayanlar Şampiyonasına katılacak.

Haber: Şaban Kutlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir