Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13122 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Ağustos 2020 - 14:29

Sel Felaketi Kurbanlarından Biri de Ataköy Alabalık Tesisleri Oldu

Büyüt
Küçült
Sel Felaketi Kurbanlarından Biri de Ataköy Alabalık Tesisleri

GİRESUN'un en gözde Kırmızı Benekli canlı Alabalık üretim tesislerinde sel felaketinden dolayı onbinlerce Alabalık havuzlarda ve çamurlu azgın sularda öldü.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan tesislerin işletmecisi ve sahibi Ümit Yılmaz şunları söyledi.

Öncelikle can kayıplarımızın olması bizleri derinden yaralamıştır. Tirebolu Doğankent yolunda Şehit olan askerlerimize ve tüm vatandaşlarımıza ALLAH'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Sel felaketinde kayıp olan kardeşlerimizin de bir an önce bulunmasını temenni ediyorum.

Bu zorlu süreçte Devletimizin yanımızda olması ve zararlarımızın karşılanması için yaptığı çalışmaları görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sn Cumhurbaşkanımızın bu yönde yaptığı açıklamalar da zor durumda olan bizler için sevindiricidir. Kaymakamlığımız hasar tesbit tutanaklarını tutmuş ve bizzat Sn. Tirebolu Kaymakamımızda tesislerimize gelerek incelemelerde bulunmuş ve geçmiş olsun dileklerini iletmiştir.

Ayrıca bölgemize gelen Bakanlarımız Sn. Süleyman Soylu'ya, Sn. Dr. Ekrem Pakdemirli'ye ve Sn. Murat Kurum'a ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Canımızı zor kurtarıp her şeyimizi kaybettiğimiz bir günde Devletimizi yanımızda görmek bizlere güç kuvvet vermiştir.

Bölgemizde daha öncede bir çok sel felaketleri yaşanmış, ancak küçük derelerin bu kadar büyük hasarlar verdiği yaşlılarımızın ifade ettiği şekliyle en son 1936 yılında olmuş. Biz Tirebolu'nun Doğankent yönünde ve Tirebolu ilçemize bağlı en son köyüz.

Dolayısıyla Doğankent'te yaşanan afet bizde de çok şiddetli bir şekilde yaşanmış ve Balık havuzlarımıza gelen derenin 1936 dan beri ilk defa bu kadar şiddetli hasarlar oluşturduğuna şahitlik etmiş bulunuyoruz.

Bizim Devletimizden beklentimiz mümkün olan en kısa zamanda tesislerimizi yeniden faaliyete geçirmek için bizlere yardımcı olması. ALLAH her türlü felaketten ülkemizi korusun inşallah.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir