Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13810 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2017 - 00:10

Siyer-İ Nebi Ödülleri Sahibini Buldu

Büyüt
Küçült
Siyer-İ Nebi Ödülleri Sahibini

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) Türkiye genelinde düzenlediği Siyer-i Nebi (Peygamberimizin Hayatı) yarışması sonuçları açıklandı. Yarışmaya katılanlar sonuçları www.efendimizinizinde.com sitesinden öğrenilebilecekler. 

Bu yıl 4.cüsü düzenlenen yarışmaya gençlerin ilgisi büyüktü. ‘Kaybedeni olmayan yarışma’ sloganı ile herkesin ilgisini çeken sınav Giresun'da Eynesil'den Piraziz'e, Espiye’den Şebinkarahisar'a 11 farklı ilçede yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği’nin organize ettiği yarışma vesilesi ile yüzbinlerce öğrenci Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Uzmanı Mustafa Soykök’ün “İnsanlığın Saadeti İçin Hz. Muhammed (sas)” ve tercümesini Mustafa Nuhoğlu’nun yaptığı “Peygamberimizin Hayatı”  kitaplarını okudu.

Siyer-i Nebi Yarışmasında Giresun’da dereceye girenlere ödülleri, AGD Giresun Şubesi tarafından 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Mekke'nin Fethi'nin 1386. yılı dolayısıyla yapılan kutlama programında verildi.

Ortaokullarda Giresun 3.sü olan Görele İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Burak Besli’nin aldığı ödülü Halep’teki mazlum ve mağdur insanlar için bağışlaması solandakileri duygulandırdı. Duygu dolu anların yaşandığı program yapılan dua ile son buldu.

Siyer-i Nebi Yarışması İl’de Derece Girenler:

LİSELER:

Giresun Fen Lisesi’nden Mustafa Bodur, Görele Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Yeşim Demirel, Şebinkarahisar Fen Lisesi’nden Halil Aksoy oldu.

ORTAOKULLAR:

Bulancak M. Akif Ersoy Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Pınar Ustaoğlu, Çanakçı Deregözü Ortaokul 7. sınıf öğrencisi Merve Özdemir, Görele İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Burak Besli oldu.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir