Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14078 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Aralık 2016 - 17:51

Çoban Düğününde İki Vekil

Büyüt
Küçült
Çoban Düğününde İki

Bir zamanlar “ Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz” diyerek büyük tepki toplayan Aysun Kayacı’nın tezini çürüten iki Ak Partili milletvekili Cemal ÖZTÜRK ve Hasan TURAN Çoban Ali’nin oğlunun düğününe katıldı.

Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Akköy köyünde geçimini çiftçilik ve çobancılık yaparak sağlayan çoban Ali lakaplı Ali YAYLA oğlu Salih YAYLA’nın bugün Beykoz ‘da yapılan düğün merasimde iki sevilen vekillerini Cemal ÖZTÜRK Ve Hasan TURAN’ı gören davetliler coşkularına coşku kattı.

Düğün merasimine katılan milletvekillerimiz Cemal ÖZTÜRK ve Hasan TURAN kısa konuşmalar yaptılar.

Hasan TURAN konuşmasında; Kelimenin tam anlamıyla "tanış" olduğumuz bir diğer kişi, güzel insan Çoban Ali Yayla Seveni bol, gönlü zengin bir hemşerim. Geçenlerde beni arayıp Beykoz'da bugün yapacakları düğünlerine davet etmişti. Şahsımı televizyonlardan tanıdığını ve takip ettiğini söyleyerek konukları olmamızı rica etti. Davete icabet etmemek olmaz. Orada çok temiz ve samimi hemşerilerim ve kardeşlerimle tanışmak ve sohbet etmek imkânımız oldu. Milletimizin her biri ayrı bir cevher vatan aşkıyla dolu yürekler, karşımıza çıkan çıkarılan her zorlukta mütevekkil destekleriyle gücümüz ve gururumuz, Allah'ın izniyle dedi.

Ev sahibi Giresun milletvekili Cemal ÖZTÜRK ise yaptığı konuşmada; Çoban Ali kardeşim benim kapı komşum. Düğün daveti elime ulaştığında Hasan TURAN beyle meclis kulisinde görüşüp yurt dışı görüşmem olmasına rağmen mutlaka bu düğüne katılmam gerektiğini konuştuk birlikte geldik. Biz milletin vekili olduk ve olmaya da devam edeceğiz Milletimizin her biri ayrı bir cevher bizlerde bu cevherlerin yayında yer almaya devam edeceğiz dedi.

Düğün sahibi Çoban Ali ise yaptığı konuşmada;9 çocuğunu çobanlık yaparak büyüttüğünü dile getirerek, Değerli milletvekillerimizin çoban Alinin düğün davetine iştirakleriyle mutlu olduğunu ve Dağdaki Çoban ile etiler sosyetesinin oyunun bir olduğunu belirterek Aysun Kayacı2ya gönderme yaptı.

Haber Ali KAPLAN

www.canakci.com.tr



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir