Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 26396 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2017 - 19:15

Taraklı Termal Resmen Sosyal Medya’da!

Büyüt
Küçült
Taraklı Termal Resmen Sosyal

İsmini sakin şehir ünvanlı Sakarya ilinin tarihi Taraklı İlçesi'nden alan ‘Taraklı Termal' doğanın mucizesini ülkemize ve dünyaya sağlık ile eğlenceyi birleştirerek sunmak üzere,  tüm çalışanları, devre mülk sahipleri ve misafirleriyle verimli, sürdürülebilir yeni bir turizm anlayışı oturtmak üzere kuruldu. Yenilikçi modern yapısıyla sağlık ve turizm sektöründe uluslararası lider bir marka olma amacıyla kurulan Taraklı Termal kısa sürede ulusal basında adından sıkça söz ettirdi.

1300 daire, 31.200 devremülk ve sosyal tesislerden oluşan proje özgün mimarisi ile alanında ilk kez geçmiş ile geleceği bir arada buluşturdu. Tüm etaplarının hizmete girmesiyle 400 kişiye doğrudan2000 kişiye dolaylı olarak iş imkânı sağlayacak olan Taraklı Termal ülke ve bölge ekonomisine şimdiden önemli katkılar sağlamakta.

Böylesine dev bir proje Sosyal Medyada olmazsa olmazdı, gönüllülerin ve marka severlerin Taraklı Termal’e gösterdiği ilgi sosyal medyada resmi olarak devam etsin diye Taraklı Termal resmen sosyal medyadaki yerini aldı. Yarışmaları ile adından söz ettiren Taraklı Termal sosyal medya hesapları, kısa sürede binlerce kullanıcıya ulaştı. Taraklı Termal’in resmi hesapları şöyle;

 

Web site: taraklitermal.com.tr

Facebook: facebook.com/taraklitermaltr

Twitter: twitter.com/traklitermaltr

İnstagram: intagram.com/taraklitermaltr



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir