Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10762 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Şubat 2017 - 02:47

Hayvansever Belediye İşçisine TAKDİR Belgesi

Büyüt
Küçült
Hayvansever Belediye İşçisine TAKDİR

Kar yağışının etkili olduğu Giresun’da belediye tarafından yol açma çalışmalarının yanında sokak hayvanları da unutulmuyor. Aksu Mahallesinde aç kalan köpeğe yiyecek veren, üşüdüğünü fark edince de üzerindeki montu çıkarıp hayvana saran belediye işçisinin görüntüleri televizyonlarda ve sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Giresun Belediyesi Çözüm ve Koordinasyon Birimi Acil Ekipte çalışan Bülent Kalpakçıoğlu, yaptığı örnek davranıştan dolayı Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından tebrik edilerek, takdir belgesiyle ödüllendirildi. Görüntülerin güvenlik kamerasına kaydedilmesi ile televizyonlar tarafından kullanılması, belediye işçisi Bülent Kalpakçıoğlu’nu biranda ulusal haber kanallarının ilgi odağı yaptı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, doğanın korunması, insanların ve hayvanların mutlu yaşamasını yönetim anlayışı kabul ettiklerini belirterek; “Mesai arkadaşımızın aç olan köpeğe yiyecek vermesi, ardından montunu çıkarıp üzerine sarması bizi gururlandırdı. Kendisini bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum. Bu davranışla bir insanlık dersi vermiş oldu. Şehrimizde bizim dışımızdaki canlılarında var olduğunu, doğada yaşayan hayvanlar ne kadar özgürse, insanlarında o kadar özgür olduğunu düşünüyoruz. Göreve geldiğimizde sokak hayvanları için hayvan barınağı kurduk. Kışın soğuk havalarda sahipsiz hayvanlar için yem istasyonları oluşturduk. Arkadaşlarımız sokakta kalan hayvanlara yiyecek, barınak sağlıyorlar. Ayrıca ısınmaları için battaniye ile sarıyorlar. Hayvanlar bizim can dostlarımızdır. İnsanları seviyoruz, şehrimizi seviyoruz, bizlerin ve şehrimizin ayrılmaz parçası olan tüm canlıları seviyoruz. Bülent arkadaşımız gibi Giresun halkı da bu konuda oldukça duyarlı. Doğaya, canlılara saygılı olan herkesi kutluyorum” dedi. Başkan Kerim Aksu belediye çalışanı Bülent Kalpakçıoğlu’na takdirname ve altın hediye etti.

Hayvan sevgisi ile gündeme gelen Bülent Kalpakçıoğlu ise yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:” İlimiz son günlerde yoğun kar yağışı altındaydı. Belediye Başkanımız sayın Kerim Aksu’nun talimatı ile sokak hayvanları için; yem, barınma ve battaniye desteği çalışmalarında bulundum. Sokakta gördüğüm bir köpek üşüyordu ve battaniye yetmemişti. Yemini verdikten sonra bana doğru bakınca içimden montumu üzerine örtmek geldi. Altı üstü bir mont hiç tereddüt etmedim. Onların da canı var. Yemeğe, ısınmaya, barınmaya ihtiyaçları var. Bunlar bizim temel insanlık görevimizdir.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir