Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23941 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2018 - 12:35

Uçurtma Şenliği Büyük İlgi Gördü

Büyüt
Küçült
Uçurtma Şenliği Büyük İlgi



Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulunda Bu Yıl Dördüncüsü Düzenlenen Uçurtma Şenliğinde Heyecan Ve Mutluluk Büyük Oldu.

Hayaller Gökyüzüne
Okul Müdüremiz Saadet Akmen Konakçı’nın “Hayaller Gökyüzüne” projesi kapsamında 2014 yılından beri düzenlenen uçurtma şenliğimizin bugün dördüncüsü düzenlendi.
Okul yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
"Uçurtma Şenliğimize ilçemiz Şehit Er Zülkif Tekir İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Yeşilyurt Köyü İlkokulu öğrencileri de katılım sağladı. Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve misafirlerimizin çok eğlendiği Uçurtma Şenliği’mizde öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere yapılan yüz boyamayla ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Gerek uçurtmalarla gerekse yapılan müzik yayınıyla doyasıya eğlenen minik yüreklerin mutluluğu günün en güzel yanı oldu. Ayrıca okulumuz öğrencileri arasında çuval, elma yeme, yumurta, balon patlatma, sandalye kapmaca, halat çekme yarışmaları da düzenlendi. Öğrencilerimiz yarışmalardan çok keyif aldıklarını dile getirdiler.
Uçurtma Şenliği’mize katılan ilçemizdeki okul idarecilerine, misafir öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."
Kadir Bekiroğlu Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir